25/04/2019 | Yazar: Kaos GL

Bu yıl 17.’si düzenlenecek olan Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali 27 – 28 Nisan’da Adana’da seyircisi ile buluşacak.

Filmmor Adana yolcusu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Bu yıl 17.'si düzenlenecek olan Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali 27 – 28 Nisan’da Adana’da seyircisi ile buluşacak.

Kadınlarla kadınlar için sinema yapmak üzere kurulan Filmmor Kadın Kooperatifi’nin bu yıl 17. kez düzenleyeceği Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali’nin Adana gösterimlerinin programı belli oldu.

Festival Adana Seyhan’da bulunan Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde 13 film gösterimi ve 1 forum düzenliyor. Adana programı için burayı ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul’da 7 Mart’ta İstanbul Modern ve Caddebostan Kültür Merkezi’nde izlenebilecek Agnes Varda Retrospektifi ile başlayacak olan Festival bu yıl Giresun, İzmir, Mersin ve Antalya’daki gösterimlerini gerçekleştirdi.

27 – 28 Nisan’da Adana’da seyircisi ile buluşacak olan Festival’in sıradaki yolcuğu Diyarbakır’a. Festival bu yılın son gösterimini 25 Mayıs Pazar günü Diyarbakır’da gerçekleştirecek.

İlgili haber:

17. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali geliyor!

Filmmor’un afişi çıktı!

Filmmor’un programı belli oldu

17. Filmmor’un queer filmleri ile tanışın

“Zehirli Çiçek - Bir Yeraltı Senfonisi” bugün 17. Filmmor’da!

 


Etiketler: kültür sanat
İstihdam