04/08/2017 | Yazar: Aslı Alpar

Gastelerde bugün biseksüeller var…

Gastelerde bugün: Kristen Stewart haklı, kafamız karışık değil Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Gastelerde bugün biseksüeller var…

Gastelerde LGBTİ gündemini takibe devam ediyoruz. Haftanın son günü gastelerinden sizin için iki ayrı haber seçtik.

“Lgbti’ciler”

Bursa Sancak Gazetesi’nden Tarık Sezai Karatepe’nin köşe yazısıyla başlayalım gündeme. Tarık Sezai Karatepe Türkiye’de LGBTİ derneklerinin faaliyet göstermesinin engellenmesini şuursuzlukla savunuyor ve LGBTİ'lere karşı nefret söyleminde bulunuyor. Toplumun bir kesimini diğer kesime düşman etmek için kalemini oynatıyor. Karatepe’nin cümleleri şöyle: "İşine bak! Senin ülkende insanlar zina ediyor, eşcinseller demek kuruyor. Lgbt'ciler yürüyüş yapıyor. Suç saymıyorsun. Bunun için geldinse yolun Telaviv'e!"

Kafamız karışık değil

Haber Türk ve Vatan Makaron’da yayınlanan bir haberle devam edelim. Kristen Stewart biseksüel görünürlüğüne magazin camiasında yer açıyor.

Basın manşeti parlatarak, Stewart’ın biseksüellik üzerine sözlerine haberin sonunda yer veriyor. Yine de Stewart’ın "Birlikte olduğum her insanla derin bir aşk yaşadım. Rol yaptığımı mı düşündünüz? İki cinsten de hoşlanabileceğim gerçeğini her zaman benimsemiştim. Hiçbir zaman kafası karışık ya da duygularıyla çelişen bir insan olduğumu düşünmedim" cümlelerini okumak sevindirici.


Etiketler: medya
İstihdam