05/04/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

Genç LGBTİ+ Derneği Sosyal Hizmet Çalışma Grubu, “Cinsiyet Devrimi” belgeselini izlemeye davet ediyor.

Genç LGBTİ+ Sosyal Hizmet Çalışma grubu film gösterimine çağırıyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Genç LGBTİ+ Derneği Sosyal Hizmet Çalışma Grubu, “Cinsiyet Devrimi” belgeselini izlemeye davet ediyor.

İzmir Genç LGBTİ+ Derneği Sosyal Hizmet Çalışma Grubu, National Geographic’in “Cinsiyet Devrimi” belgeselini izlemeye davet ediyor. “Cinsiyet Devrimi”  cinsiyet, cinsiyet kimliği ve toplumsal cinsiyet kavramlarını tartışmaya açıyor. Gösterimin ardından katılmak isteyen izleyicilerle kavramlar yeniden irdelenecek.

7 Nisan Cumartesi günü 14:00’te dernek ofisinde gerçekleşecek olan gösterim ücretsiz ve herkesin katılımına açık.

Dernek adresi: 1472 Sokak, No:20, Daire: 5, Alsancak / Konak - İzmir

Genç LGBTİ+ Derneği Sosyal Hizmet Çalışma Grubu

Genç LGBTİ+ Derneği Sosyal Hizmet Çalışma Grubu, sosyal hizmet uzmanları ve sosyal hizmet öğrencilerinden oluşan, heteronormatif olmayan bir sosyal hizmetin mümkün olduğunu savunan bir çalışma grubudur. Çalışma grubu, sosyal hizmet ve LGBTİ+ alanında üretmek, konuşmak, öğrenmek ve dayanışmak isteyen tüm meslek elemanları ve sosyal hizmet öğrencilerine açıktır.

“Cinsiyet Devrimi” üzerine

Katie Couric Amerika’ya giderek alanında önde gelen bilim insanları, cerrahlar ve uzmanlarla cinsiyet kimliği üzerine soruları cevaplıyor. Hızlı bir şekilde değişen dünyada hayatlarını ve vücutlarını çizginin ötesine koyan sıradan insanlarla konuşuyor. Bu belgeselde bilimin, politikanın ve kültürün cinsiyet kimliği üzerindeki rolü inceleniyor ve mücadele, anlayış, cehalet ve sevgi üzerine hiç anlatılmamış hikâyeler ekranlara geliyor.


Etiketler: insan hakları, sosyal hizmet
nefret