24/04/2020 | Yazar: Kaos GL

Eskişehir’de faaliyet gösteren Toy Gençlik Derneği’ne bağlı GençBank ekibi Kaos GL’den Aslı Alpar’ın moderatörlüğünde yarın akşam online Queer Karikatür Atölyesi düzenliyor.

GençBank’tan online Queer Karikatür Atölyesi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Eskişehir’de faaliyet gösteren Toy Gençlik Derneği’ne bağlı GençBank ekibi Kaos GL’den Aslı Alpar’ın moderatörlüğünde online Queer Karikatür Atölyesi düzenliyor.

25 Nisan Cumartesi saat 20:00’da Zoom platformu üzerinden gerçekleşecek olan atölyede toplumsal cinsiyet rollerini yeniden inşa eden, homofobik, bifobik, transfobik ve cinsiyetçi karikatürler ele alınacak ve cinsel yönelim, cinsiyet kimliği ayrımcılığını hicveden karikatürler incelenecek.gencbank-tan-online-queer-karikatur-atolyesi-1

GençBank ekibi etkinliği şöyle duyurdu: “Hey Genç! Umuyoruz ki iyisindir ve evdesindir. Karantina sürecinde GençBank ekibi olarak online eğitimlerimize tam gaz devam ediyoruz. Bir önceki eğitimimizde doğayı konuşmuştuk. Şimdi ise konumuz ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Queer’. Aslı Alpar ile gerçekleştireceğimiz bu eğitimde seni de aramızda görmeyi çok isteriz.”

Nasıl başvurabiliriz?

Atölyeye buradan başvuru yaparak katılmak mümkün. Başvurular Cuma 29:59’da kapanacak.


Etiketler: kültür sanat, yaşam
nefret