25/05/2020 | Yazar: Kaos GL

Genç LGBTİ+, ilham verecek LGBTİ+ gençlik hikayelerinizi bekliyor. Ne olduğu fark etmeksizin “bir engelin üstesinden gelmek” anlamına gelen gençlik yıllarında yaşadığınız bir başarı öyküsünü paylaşabilirsiniz.

Gençlik hikayeleriniz LGBTİ+ gençlere ilham verebilir! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İzmir Genç LGBTİ+ Derneği geçtiğimiz hafta “İlham Veren LGBTİ+ Gençlik Hikayeleri” serisine başladı. Serinin ilk hikayesi Arda Metin Soyusü’den geldi.

Dernek, LGBTİ+’lara “Ne olduğu fark etmeksizin senin için bir engelin üstesinden gelmek anlamına gelen gençlik yıllarında yaşadığın bir başarı öyküsünü bizimle paylaşabilirsin!” diyerek çağrıda bulundu:

“Son zamanlardaki gündemimiz malum; imkânı olanların evlerinde, olmayanın zor şartlar altında çalıştığı, kimimizin ise işsiz bırakıldığı bir dönemden geçiyoruz. Moralimizi yüksek tutmanın zor olduğu bu günlerde biraz keyfimiz yerine gelsin, birbirimizin sesine ses olalım diyerek “İlham Veren LGBTİ+ Gençlik Hikayeleri” serisine başlamaya karar verdik. 17 Mayıs Homofobi, Bifobi, Transfobi ve İnterfobi Karşıtı Gün vesilesiyle bize ilham veren, hikayeleri duymanın hepimize iyi gelebileceğini düşündük. Her hafta pazartesi günü paylaşılacak başarı öyküleri arasında benimki de yer alsın diyorsan, ne olduğu fark etmeksizin senin için bir engelin üstesinden gelmek anlamına gelen gençlik yıllarında yaşadığın bir başarı öyküsünü bizimle paylaşabilirsin.”

Hikayenizi yazılı olarak ya da ses  formatında yayınlamak için kullanabileceğini düşündüğünüz fotoğrafınızla birlikte veya video formatında dernek@genclgbti.org adresine “Gençlik Hikayem” başlığıyla yollayabilirsiniz. 


Etiketler: yaşam
nefret