19/10/2009 | Yazar: Kaos GL

Roma Film Festivali'ne katılan George Clooney, kendisine özel yaşamı ile ilgili sorular sormakta ısrar eden magazinci gazetecilere tepki gösterirken Uğur Yücel'in cumartesi gün&uum

George Clooney'i Çileden Çıkarttılar Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı Roma Film Festivali'ne katılan George Clooney, kendisine özel yaşamı ile ilgili sorular sormakta ısrar eden magazinci gazetecilere tepki gösterirken Uğur Yücel'in cumartesi günü yaptığı açıklamalara benzer cümleler kurdu.

"Up in the Air" filminin tanıtımı için Roma Film Festivali'ne katılan George Clooney'e basın toplantısında bir kez daha "Eşcinsel misiniz" diye soruldu. Oscarlı aktör de şu yanıtı verdi: "Yeter artık beyler. Sabrın da bir sınırı var. Ben de bir gazeteci çocuğuyum ve mesleğinizi yakından tanıyorum. Ama aptal sorularınızı yanıtlamama hakkım var. Sırf abartılmış dedikodular yaymak için hazırladığınız bu sorularla karşınızdakini kırıyorsunuz. Özel hayatları irdeleyeceğinize, dünyadaki ciddi konular ve haberlerle uğraşmanız daha sağlıklı olacaktır.

"Uğur Yücel, Amerika dönüşü Atatürk Havalimanı'nda "97 bin TL'lik borç olayı doğru mu, olayın aslı nedir" sorusuna, "Haberlerin hepsi yalan. Aptal aptal şeylerle uğraşacağınıza entelektüel olun. Yalan haberlerle seyirciyi üzüyorsunuz. Böyle saçma sapan haberlerle ilgilenmeyin. Biraz zihninizi açın, entelektüel olun, dünyayı takip edin. Etrafınızda bir sürü iyi haber var onlarla uğraşın. Yalan haberler yazmayın" yanıtını vermişti.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam