08/04/2009 | Yazar: Erkan Altay

Türkiye'nin gey ikonlarından ünlü sanatçı Hande Yener, 'Geylerin de nelere dikkat edeceğini hissediyorum. İçten sesler geliyor bazen.' dedi.

Türkiye'nin gey ikonlarından ünlü sanatçı Hande Yener, 'Geylerin de nelere dikkat edeceğini hissediyorum. İçten sesler geliyor bazen.' dedi. İnsanların eşcinsellikle ilgili sorular karşısında geri çekildiğine de dikkat çeken Yener,' Bu bana sorulduğu zaman gönül rahatlığı ile cevap veriyorum. Bu da var. İnsanlar genelde bu konunun üstünü kapatırlar. Yokmuş gibi davranırlar.' Diye konuştu.
 
''Gönül Rahatlığı İle Cevaplıyorum''
 
Türkiye'nin gey ikonlarından ünlü sanatçı Hande Yener, HABERTURK kanalında 6 Nisan Pazartesi gecesi yayınlanan Saba Tümer İle Bu Gece programına katıldı. Yeni albümünü tanıtan ve Saba Tümer' in sorularını yanıtlayan gey ikonu Yener, Tümer'in 'Geyler seni neden bu kadar çok seviyor?' sorusuyla da karşılaştı. Bunun doğal olduğunu söyleyen Yener, 'Çabalarımı görüyorlar. Sanatla çok yakından ilgileniyorlar. Benim özellikle bir çalışmam olmadı. Ben dinleyicimi bütün olarak görüyorum. Türkiye ve Türkiye dışına çıkmış olan bölgeler de var. Bir bütün olarak bakıyorum. Bu bana sorulduğu zaman gönül rahatlığı ile cevap veriyorum. Bu da var. İnsanlar genelde bu konunun üstünü kapatırlar. Yokmuş gibi davranırlar.' diye konuştu. Yener' e karşılık olarak Saba Tümer de, 'Niye öyle davranırlar bunu anlayamam zaten.' diye söylendi.
 
''Bu Konuda Çok Normalim''
 
Bu konuda çok normalim diye devam eden ünlü gey ikonu, 'O yüzden de sanıyorum bütün bunlar sayesinde benim bakış açımı hissediyorlar ve güzel bir bağ var aramızda.' diye konuştu. Bunun çok önemli bir şey ve çok büyük bir şans olduğunu söyleyen Tümer'e karşılık, 'Kesinlikle' yanıtını veren Yener şöyle devam etti:
 
''Yani onların neye dikkat edeceklerini hissediyoruz tabi ki. Öyle içten sesler geliyor bazen. Ama yanılabiliyorsunuz da. O bir his tamamen. Bir şekilde çok hassas ve detaylı çalışıyor olmam da etkili ama en etkili şey Romeo şarkısıydı sanırım başlangıç olarak... Eskiden de vardı ama şimdi sahiplenme fazla. İnceliyorlar, bizim bütün detaylarımızın farkındalar. Yani herkes aslında fark ediyor ama geylerin özellikle çok çok dikkatlerini çekiyor, hoşlarına gidiyor, destekliyorlar. Albümümüzü satın alıyorlar, konserlerimize geliyorlar. Hepsi benim için çok değerli. Herkese buradan çok teşekkür ediyorum. Yalnız bırakmadıkları için.''


Etiketler: kültür sanat
İstihdam