28/05/2020 | Yazar: Gözde Demirbilek

Yeni Koronavirüs (COVID-19) sebebiyle iptal olan programların yerine ortak yapılacak ilk çevrimiçi Global Pride’a etkinlik önermek için bugün son gün.

Global Pride 2020’ye etkinlik önermek için son gün! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

InterPride ve European Pride Organisers Association; Kanada, Almanya, İsveç, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri, Güney Afrika, Asya, Okyanusya ve Latin Amerika’dan Onur Haftası organizasyonlarıyla birlikte çalışarak Global Pride 2020’yi yapacağını duyurmuştu.

Etkinlik önermek için son gün!

Global Pride 2020’nin, Dünya sağlık örgütünün pandemi olarak tanımladığı Yeni Koronavirüs (COVID-19) sebebiyle iptal edilen etkinliklerin yerine çeşitli etkinliklerle, internete erişimi olan herkesin katılabileceği bir organizasyon olması planlanıyor.

Global Pride 2020 programına etkinlik önermek için buradan ulaşabileceğiniz formu doldurmak gerekiyor. Öneri formu yarın (29 Mayıs Cuma) kapanacak.

Nasıl takip edebilirim?

“Pride, COVID-19’a yenilmeyecek! 27 Haziran Cumartesi günü dünyanın ilk Global Pride’ı için bize katılın” diyen organizasyondan haberdar olmak için buradan Facebook etkinliğini takip edebilirsiniz.


Etiketler: dünyadan
nefret