27/01/2013 | Yazar: Evren E. Çakmak

Ankara’da bulunan, LGBT çocuklara sahip ebeveynlerin oluşturduğu ‘Gökkuşağı Aileleri Grubu’ (GAG)’ın aylık toplantılarına devam ediyor. 2013 yılının ikinci toplantısı 4 Şubat Pazartesi gününde yapılacak.

Ankara’da bulunan, LGBT çocuklara sahip ebeveynlerin oluşturduğu “Gökkuşağı Aileleri Grubu” (GAG)’ın aylık toplantılarına devam ediyor. 2013 yılının ikinci toplantısı 4 Şubat Pazartesi gününde yapılacak.
 
Her ayın ilk Pazartesi günü gerçekleşen toplantılarda Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği (CETAD) gönüllü psikiyatristleri ailelere eşlik ediyor.
 

Gökkuşağı Aile Grubu, aile üyeleri eşcinsel, biseksüel, trans olan bireylerin İstanbul’da oluşturduğu LİSTAG’ın 2010 yılında Ankara ziyareti sonrasında kuruldu. Grup, 2011 yılının başlarından beri CETAD üyesi gönüllü psikiyatristlerin katılımıyla aylık düzenli toplantılar alıyor. Bu toplantılarda LGBT ailelerinin birbirlerini güçlendirmeleri ve aileler arası dayanışmanın artması amaçlanıyor.
  
LGBT aileleriyle iletişime geçmek için gokkusagiaileleri@gmail.com adresine mail atabilir ya da grubun Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz: http://www.facebook.com/groups/262805797128959/
 
 
Aylık toplantılara katılmak için evren@kaosgl.org adresi veya 0312 230 03 58 (dâhili 16) telefon hattı aracılığı ile Evren E. Çakmak ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.  

Etiketler: yaşam
İstihdam