25/03/2017 | Yazar: Gözde Demirbilek

Okurlarımıza sorduk: Eline dinlediğin şarkıya göre titreşim veren bir dildo geçti ve sadece 1 şarkı seçme hakkın var, hangi şarkıyla titrerdin?

Hangi şarkıyla ‘titremek’ isterdin? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Okurlarımıza sorduk: Eline dinlediğin şarkıya göre titreşim veren bir dildo geçti ve sadece 1 şarkı seçme hakkın var, hangi şarkıyla titrerdin?

Simge Aknaz : The Dø – Slippery Slope

Neden The Dø? Neden Slippery Slope? – Slippery Slope’da çok “kaygan” ve çok hızlı geçişler var. Hızlı geçişleri çok seviyorum.

Seçil Epik : Sondre  Lerche – Into You (YouTube’da yokmuş, sadece Spotify imiş, premiumlar eqlesin)

Neden Sondre Lerche? Neden Into You? - Bütün o yükselişler düşüşler, nefesinin kesildiğini hissettiğin anlar bir de şarkının sözlerini birleştirince bir seksin ne kadar "-“seksi” olabileceğini gösteren şarkı nedir desen işte budur derim! "A little bit dangerous, but baby that's how I want it" (eh azcık tehlikeli ama tam da bunu istiyorum bebeğim) diyerek yatağa çekilme fikri pek de fena değil sanki.

Bahar S. :  Feder – Goodbye

Neden Feder? Neden Goodbye? – Şarkı bana seksi çağrıştırıyor ve ritmi de hemen orgazma ulaşmamı sağlamaktan çok hazzı uzun yaşamamı sağlar gibi geliyor.

Merve B. : Güllü – Mest Oldum (Oyuncak Gibi '94 kasetinden dinletmek isterdik, eldeki imkân bu)

Neden Güllü? Neden Mest oldum? – Çünkü Güllü bir duayen ve aşk insanı.

Banu Madar : Coronita – Cocoine

Neden Coronita? Neden Cocoine? – Genelde seks playlistlerimde tekno ve trans müzik seviyorum. Bu da çok sevdiğim “tak tak tak” bi müzik!

Elbet bir gün herkesin annesi şehir dışından gelecektir ve çekmecedeki o güzel parçayı görecektir. 

Esra P. : Disciples – They Don’t Know

Neden Disciples? Neden They Don’t Know? – Genellikle hızlı tempoda olup kısa aralıklarla yavaşlıyor. İçerikten ziyade ritim BDSM geliyor.

Ezgi Ege : Brolin – Nightdriving

Neden Nightdriving? Neden Brolin? – İyi bir dildo şarkısı olurdu bence. Yavaş başlayıp biraz ilerledikten sonra tempo hızlanıyor, iştahını kabartıp yeniden yavaşlıyor takılır gibi. Ve istikrarlı bir titremeyle bitiyor! :)

Komprador : Björk – Army of Me

Neden Björk? Neden Army of Me? – Tek atışlık şeyleri hiç sevmediğim için muhtemelen seçmezdim ama böyle bir aletim olsa ilk deneyeceğim şarkı bu olurdu. Sözleri, müziği ve yırtılıcılığı hoşuma gidiyor.

C. Kaya : Sia – Chandlier

Neden Sia? Neden Chandlier? – “One two three, one two three drink” ritmi güzel anlar yaşatabilir.

Özge Açıksöz : Lykke Li -  I Follow Rivers (ama Magician Remix!!!)

Neden Lykke Li? Neden I Follow Rivers? (Üstelik bir de Magician Remix :P) – Bir lezbiyen klasiği olarak I Follow Rivers yakışır bence o alete ama tabii orijinal mersiyonuyla değil Magician Remix versiyonuyla. Bunu özellikle belirtelim! :) 


Etiketler: yaşam
nefret