25/02/2013 | Yazar: Seçin Tuncel

Mersin Akdeniz Belediyesi çalışanlarına yönelik "Homofobi, Transfobi ve Ayrımcılık" temalı insan hakları eğitimi bugün yapılıyor.

Homofobiye Karşı Yerel Buluşma Bugün Mersin’de Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Mersin Akdeniz Belediyesi'nde bugün "Homofobi, Transfobi ve Ayrımcılık" temalı insan hakları eğitimi yapılacak. Etkinlik kapsamında “Okulda LGBT Öğrenciler ve Aile ile Çalışma” ve “LGBT'lerin Okul ve İş Yşamından Deneyimler” başlıklı iki atölye düzenlenecek.

"LGBT Öğrencileri Aile ve Okul Kıskacına Karşı Nasıl Korunmalı" broşürünü hazırlayan PDR öğretmeni Yasemin Şafak, “Okulda LGBT Öğrenciler ve Aile ile Çalışma”  başlıklı atölyeyi yürütecek.  "LGBT Bireylerin Okul ve İş Yaşamında Deneyimler" ile "Eşcinselliğe dair Sık Sorulan Sorular Atölyesi ise Kaos GL Derneğinden Esin Aksoy ve Seçin Tuncel’in katılımıyla gerçekleşecek.

Mersin Akdeniz Belediyesi çalışanlarına yönelik "LGBT HAKLARI EĞİTİM’İ"  bugün (25 Şubat) Akdeniz Kent Konseyi Salonu’nda saat 10:00’da başlayacak. 

Homofobiye Karşı Yerel Buluşmalar programı kapsamında düzenlenen Mersin Akdeniz Belediyesi çalışanlarına yönelik bu etkinlikler Kanada Büyükelçiliği tarafından desteklenmektedir.


Etiketler: yaşam
İstihdam