27/12/2011 | Yazar: Kaos GL

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ‘psikolojik terör’, ‘bilimsel terör’ şeklinde yeni terör tarifi yaparken, eşcinselliği de, ‘namussuzluk’, ‘ahlaksızlık’ ve ‘gayriinsanî durum’ olarak saydı.

İçişleri Bakanı Şahin’e Göre Herkes Terörist Olabilir! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “psikolojik terör”, “bilimsel terör” şeklinde yeni terör tarifi yaparken, eşcinselliği de, “namussuzluk”, “ahlaksızlık” ve “gayriinsanî durum” olarak saydı.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından Afyon’da düzenlenen ‘Terörle Mücadele Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı’na katılan Bakan Naim Şahin herkesi “terörist” ilan etti.

Gazetecilerin, avukatların, akademisyenlerin tutuklanmasına tepkilere yanıt veren Şahin “terörün arka bahçede yürüttüğü faaliyetleri” hedef aldıklarını söyledi ve iddia ederek “Arka bahçe dernektir. Eğitim merkezidir. Güzelleştirme derneğidir, düşünce üretme merkezidir. Üniversitede bir kürsüdür. Bir sivil toplum kuruluşudur” dedi. 
 
Sanatçılar hedefte!
 
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin terörle mücadele adı altında yapılan operasyonların “yeni dalgalarında” kimlerin hedef alınacağını açıkladı: Sanatçılar 

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “terör”ün sadece “dağda, bayırda, sokakta, arka sokaklarda” olmadığını ifade ederek hedef genişletti: "Terör örgütünü, yaptığı resmin tuvaline, yazdığı makalesine, fıkra ve şiirlerine, sanatına yansıtarak destek verenler de var.” 
“Çok özür dilerim eşcinselliğe kadar”
 
Eşcinselliği de, “namussuzluk”, “ahlaksızlık” ve “gayriinsanî durum” olarak sayan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin şöyle konuştu:
 
“O kadar hınç var ki devlete karşı, kendi paçavra ara sözleşmelerinde, devlet olmayan bir organizasyon. Yani Türk devletine düşmanlar, bunu anladık da kendilerinin kurmak istedikleri organizasyonda bile devleti kullanmayacak kadar devlet düşmanlığı var. Ne o zaman peki, devlet nedir, ne yapar? Devlet düzendir, devlet hukuktur, devlet hiyerarşidir, devlet mülkiyettir, devlet namustur, devlet özgürlüktür, eğitimdir, sağlıktır, devlet hayatın ta kendisidir. O halde devlet olmayan organizasyon, kim güçlü ise o anda, onun devleti. Gücü yeten yetene, kim egemense onun devleti. Birbirini yiyen insanların topluluğu. İnsan insanın kurdudur. Kim kimi yiyebilirse, kimin ağzı, dişleri kuvvetliyse, devlet o. Ve bunun peşine takılan sempatizanlar. Bir gün o gerçeği yaşasalar, bir gün değil bir saat, 10 dakika yaşasalar biliyorum ne yapacaklar ama kurtuluşu yok, şakası yok çünkü gidenlerden kurtulanların ifadeleri her şeyi ortaya koyuyor. Ben söylüyordum, şimdi itirafçılar söylüyor. Domuz etinden Zerdüştlüğe kadar, bilmem hangi ulustan, kardeşlikten, çok özür dilerim eşcinselliğe kadar, her türlü namussuzluğun, ahlaksızlığın, gayriinsani durumun olduğu bir ortam. Girişi var, çıkışı yok. Girişi korku, çıkışı ölüm. Böyle bir yapı.” 
 

Etiketler: yaşam, siyaset
İstihdam