19/10/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

Evlilik programı The Bachelor’ın Vietnam versiyonunda, iki kadın yarışmacı programı el ele terk etti.

İki kadın The Bachelor’ı el ele terk etti Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Evlilik programı The Bachelor’ın Vietnam versiyonunda, iki kadın yarışmacı programı el ele terk etti.

The Bachelor, kadın-erkek çiftleri hedefleyen; flört ve ilişkilenmeleri odağına alan bir reality show. Bir bekar erkek ve yirmi beş kadın yarışmacıyla başlayan programda, haftalar geçtikçe kadın yarışmacılar eleniyor. Erkek yarışmacı, evleneceği kişi için karar vermeye çalışıyor. Programın Vietnam versiyonunda geçtiğimiz günlerde sosyal medyada virale dönüşen bir şey oldu: Eleme gecesi yarışmacı iki kadın, programı el ele terk etti.

Geleneksel gül verme ve eleme gecesinde; Truc Nhu, Nguyen Quoc Trung’un gül verdiği adaylar arasındaydı. Eve veda edecek isim ise Minh Thu olarak açıklandı. Thu, veda konuşmasında Trung’a “Bu yarışmaya aşkı bulmak için katıldım. Buldum da aslında ama o kişi sen değilsin, başka biri” dedi ve Truc Nhu’ya dönerek “Benimle gel” diyerek aşkı bulduğu kişiyi duyurdu. İkili bir süre sarıldıktan sonra Nhu, ise Trung’a  “Seni gerçekten seven, seni anlayan, seninle nasıl ilgileneceğini bilen, sana uzaktan baktığında nasıl hissettiğini anlayabilen birini bulacağını biliyorum, üzgünüm” diyerek gülünü geri verdi.

Yeni bölüm kafa karıştırdı

İki kadın yarışmacının programı el ele terk etmesinin ardından yayınlanan bölüm fragmanında Truc Nhu’yu gören izleyiciler için durum belirsizleşti. Nhu, “Duygularından emin olmak için” iki bölüm daha yarışmada kaldı. Ancak, programın yapımcısı Anh Tran Facebook’ta Thu ve Nhu’nun programdan ayrıldığını ve birlikte olduklarını duyurdu.


Etiketler: yaşam, dünyadan
nefret