28/06/2019 | Yazar: Kaos GL

ILGA-Europe yürütücü direktörü Evelyne Paradis, 27. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası için mesaj yayınladı ve “LGBTİ+’ları hedef alan, süregelen şiddet ortamında etkinlikler düzenlemeye çalıştığınızın farkındayız” dedi.

ILGA-Europe: “Alanlarınıza sahip çıkmanın önemini gösterdiğiniz için teşekkürler” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

 

ILGA-Europe yürütücü direktörü Evelyne Paradis, 27. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası için mesaj yayınladı ve “LGBTİ+’ları hedef alan, süregelen şiddet ortamında etkinlikler düzenlemeye çalıştığınızın farkındayız” dedi.

ILGA-Europe yürütücü direktörü Evelyne Paradis, 27. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası için dayanışma mesajı yolladı. Paradis, mesajında “30 Haziran’da ruhen yanınızda olacağız” dedi:

“İstanbul Onur Haftası Komitesi’nden değerli arkadaşlarım, Türkiye’deki LGBTİ aktivistler ve LGBTİ toplulukları: Tüm ILGA-Europe takımı olarak dünyaya beraber yürümenin, görünür olmanın, alanlarınıza sahip çıkmanın, ve sesinizi duyurmanın önemini gösterdiğiniz için teşekkür etmek istiyoruz. Topluluğunuzu hedef alan süregelen şiddet ve olası tepki ortamında etkinlikler düzenlemeye çalıştığınızın açıkça farkındayız. 30 Haziran’da, ruhen yanınızda olacağız.”

İlgili Haber

İzmir Valiliği, 7. İzmir LGBTİ+ Onur Haftası’nı yasakladı

Antalya Valiliği, 3. Antalya Onur Haftası’nı yasakladı!

Taksim bahaneymiş: İstanbul Valiliği, Bakırköy’de Onur Yürüyüşü’nü yasakladı

Mersin Valiliği, LGBTİ+ etkinliklerini 20 gün süreyle yasakladı

 


Etiketler: yaşam, dünyadan
İstihdam