18/07/2008 | Yazar: Kaos GL

Kaliforniya’da bir ay önce yasallaşan eşcinsel evliliğine sevinenler arasında Hollywood’un ünlü isimleri de bulunuyor. OK! USA dergisi yakın zamanda hangi ünlünün ‘EVET!’ ve ‘HAYIR!’ diyeceğini araştırdı.

İlk kim evlenecek? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaliforniya’da bir ay önce yasallaşan eşcinsel evliliğine sevinenler arasında Hollywood’un ünlü isimleri de bulunuyor. OK! USA dergisi yakın zamanda hangi ünlünün ‘EVET!’ ve ‘HAYIR!’ diyeceğini araştırdı.

KAOS GL



Ellen DeGeneres ve Portia de Rossi - EVET!

Talk şov sunucusu, programına gelen seyircilere, dört yıldır beraber olduğu sevgilisi Portia de Rossi ile evlenmek istediğini söyledi. Ellen ‘Evlenmek çok istediğimiz bir şey, aramızdaki ilişkiyi yasallaştırmak istiyorduk’ dedi. Ellen (50) ve Portia (35), düğün için yer arayışına girmişler bile. Ailesinin Teksas’taki çiftliğinde evlenen Jenna Bush programına katıldığında Ellen, ‘Kiralayıp, biz de orada evlenebilir miyiz’ diye sormuştu. Jenna ise ‘Elbette’ diye cevap vermişti.



Melissa Etheridge ve Tammy Lynn Michaels - EVET!

Melissa OK! dergisine, eylül ayında turnesi bittiği zaman Tammy (33) ile evleneceğini söylüyor. Çift aralarındaki ilişkiyi aileleri ve yakın arkadaştan huzurunda beş yıl önce bir törenle resmileştirmişti. Ama Melissa ‘İlişkimizi onaylatmak için gereken bu yasal işlemi de yapmak istiyoruz’ diyor. Çiftin ekim ayında iki yaşına basacak olan Johnnie ve Miller adında ikizleri olduğu gibi, bir de Melissa’nın daha önceki ilişkisinden 11 yaşında Bailey adında ve 9 yaşında Beckett adında bir oğlu var. Melissa (47) ‘Tammy evi idare etme konusunda çok başarılı’ diyor. ‘O çok iyi bir anne!"



Cynthia Nixon ve Christine Marinoni - EVET!

Uzun zamandır beraber olduğu Christine ile evlenmek isteyen Cynthia (42) ‘Ben sadece başka bir kadına aşık olan bir kadınım’ diyor. New York’ta yaşayan çift, Kaliforniya kanunları başka eyaletlerde yaşayan çiftlerin de evlenmesine izin verdiği için, artık evlenebilecekler. Samantha (11) ve Charles (6) adlı iki çocuğunun babası Danny Mozes ile neden evlenmediği sorulduğunda, ‘Sex and The City’nin yıldızı Cynthia ‘Kız arkadaşım evlenmeyi çok istiyor ama erkek arkadaşımın böyle bir düşüncesi hiçbir zaman olmadı ‘dedi.



Neil Patrick Harris ve David Burtka - HAYIR!

Neil’in menajerine evlenme hazırlığı olup olmadığı sorulduğunda ‘Bana bir şey söylemedi’ diye cevap verdi. Henüz bir evlilik hazırlığı olmasa da ‘How I Met Your Mother’ dizisinin başrol oyuncusu Neil’in hayatındaki tek erkek Broadway’de oyuncu olan David. Geçen sene eylül ayında Neil (35) David (33) ile, Emmy ödüllerinde kırmızı halıda ilk defa göz önüne çıktı. Neil’in bir aile sahibi olmaya hevesli olduğu çok anlaşılıyor çünkü ‘David’in iyi bir baba olacağından eminim’ diyor.



T.R. Knight ve Mark Comelson - HAYIR!

T.R. (35) OK!’e birlikte yaşadığı sevgilisi Mark (19) ile evlenmek için daha çok erken olduğunu söylüyor. T.R: ‘Sadece altı aydır beraberiz’ diyor. Ama ünlü aktör bir yandan da eşcinsel evliliğinin yasallaşmasından çok mutlu. ‘Aynı zamanda hem ağlamak, hem de mutluluktan çığlıklar atmak istiyorum’ diyor. Henüz öğrenci olan Mark OK!’e ‘İlişkimiz çok iyi gidiyor çünkü T.R. hem çok esprili hem de çok romantik’ diyor.

Kaynak: OK! USA, 16 Temmuz 2008

Konuyla ilgili haberler:

[[Lezbiyenlerin yeni ikonu: Portia De Rossi]]

[[Ellen ile Portia evleniyor]]

[[Kaliforniya’da eşcinsel evliliklerine vize]]

[[Massachusetts’te evlilik güvencede]]

[[New Hampshire’da ‘nihayet’ sivil birliktelik]]

[[New Hampshire’da ‘sivil birliktelik’ tartışması]]

[[New Jersey’de düğün çanları]]

[[Terminatör kararlı]]

[[New Jersey’de ‘sivil birliktelik’ tartışması]]

[[New Jersey'den eşcinsel evliliklerine onay]]

[[New Jersey'de eşcinsel evlilik adımı]]

[[ABD eşcinsel evliliği yasaklamıyor]]

Etiketler: insan hakları, aile
İstihdam