10/07/2009 | Yazar: Can K.

Katy Perry 9 Temmuz akşamı İstanbul'da True Blue'deydi. Konser bir eğlence gecesine dönüştü. Ön grup olarak Bedük’ün çıktığı gecede Katy Perry tüm kızları öpmüş kadar heyecanlıydı.

İstanbul’da bir kızı öptüm, erkek arkadaşım sakın duymasın! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Katy Perry 9 Temmuz akşamı İstanbul'da True Blue'deydi. Konser bir eğlence gecesine dönüştü. Ön grup olarak Bedük’ün çıktığı gecede Katy Perry tüm kızları öpmüş kadar heyecanlıydı. Can Koçanalı kaosgl.org için konseri izledi.

Madonna’ya yöneltilen ‘Son zamanlarda en çok hangi şarkıyı dinliyorsunuz?’ sorusuna Madonna’nın ‘Katy Perry’den ‘Ur so Gay’ isimli şarkıyı dinliyorum’ yanıtının ardından biranda dünya basınının ilgisini çeken myspace’in yaramaz kızı bir dünya starına dönüştü.
Hızlı başarının ardından tüm dünyada fırtına etkisi uyandıran One of the Boy isimli albümünden çıkan ‘I kissed a girl’, ‘hot N cold’, ‘thinking of you’ gibi şarkılarla iTunes’da milyonlarca dijital kopya satma başarısı gösteren ve yüksek bir albüm satış rakamı yakalayan genç sanatçı dünya turnesine çıktı.
 
‘Hello Katy Tour’ isimli dünya turnesi Katy Perry’in en sevimli ve en heyecanlı sahne performanslarını gözler önüne seriyor. Tam 4 kıtayı kapsayan turne, sanatçının bugüne dek verdiği en kapsamlı ve en uzun konser serisi olma özelliği taşıyor. Turne One of the Boy’ albümünün dışında ilk albümü olan ‘Katy Hudson’ albümünden de şarkıları içinde barındırıyor.
 
Açıklandığı tarihten itibaren Türkiye’deki hayranlarını sevinçe boğan 9 Temmuz tarihli İstanbul konseri büyük merak yarattı. True Blue (Fenerbahçe)’da yapılan konser bir eğlence gecesine dönüştü. Ön grup olarak Bedük’ün çıktığı geceye Katy Perry damgasını vurdu.

En popüler şarkılarının yanı sıra Queen isimli efsanevi rock grubundan da bir cover yaptı. Açık havada hayranlarına inanılmaz bir gece yaşatan Katy Perry Türkiye’ye ve İstanbul’a teşekkür etti. Bir saat kadar sahnede kalan Katy Perry sade kıyafeti ve sevecen tavırlarıyla ilgi çekti. İstanbul’a ilk kez gelen sanatçı, Türkiye’deki hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.
 
Fotoğraflar: Ali Okyanus Denker


Etiketler: kültür sanat
İstihdam