11/03/2015 | Yazar: Janset Kalan

Önceki gece IŞİD çeteleri tarafından websitesi hacklenen İtalyan eski milletvekili ve trans aktivist Vladimir Luxuria, emniyete giderek suç duyurusunda bulundu.

İtalya’nın ilk trans vekili Luxuria IŞİD’in hedefinde Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Önceki gece IŞİD çeteleri tarafından websitesi hacklenen İtalyan eski milletvekili ve trans aktivist Vladimir Luxuria, emniyete giderek suç duyurusunda bulundu.
 
İtalya’nın ilk trans milletvekili olarak da tanınan aktivist ve politikacı Vladimir Luxuria emniyetteki suç duyurusundan sonra şu açıklamalarda bulundu:
 
Bunun yalnızca bir şaka mı yoksa beni korkutmak amacıyla planlanmış bir tehdit mi olduğunu bilemiyorum. Ancak, belli ki birileri IŞİD’in eşcinselleri katletmesine karşı twitterdan gösterdiğim tepkilerden rahatsız olmuş. Umarım bu yüzden değildir. Ama şunu da düşünmeden edemiyorum; muhtemelen beni tanıyan ve takip eden birileri gözümü korkutmak için bu yolu seçti.”
 
Websitesine girildiğinde ana sayfada hala siyah IŞİD bayrağı ve Arapça yazılmış “Allah’tan başka ilah yoktur. Muhammed onun kulu ve elçisidir” ifadelerinin bulunduğunu belirten Luxuria, “Polisin soruşturması sürüyor. Hackleyenlerin IŞİD’e bağlı hücreler tarafından yurtdışından mı yoksa daha kötüsü İtalya içerisinden mi yaptığı araştırılıyor.” dedi.
 
Sitesine erişimin hala engelli olduğunu da belirten Vladimir Luxuria, durumu ilk fark ettiğinde bir korkuya kapıldığını söyledi, “Umarım bir an evvel bu olayın üzeri aydınlanacaktır” ifadesini kullandı.
 
Polisin soruşturması devam ederken, İtalya’daki trans örgütleri de Vladimir Luxuria’nın yanında olduklarını duyurdular. (Pembe Hayat) 

Etiketler: yaşam, dünyadan
İstihdam