25/05/2020 | Yazar: Kaos GL

İzmir LGBTİ+ Onur Haftası evde kalma günleri için bu haftaki önerileri: “But I'm A Cheerleader” filmi, “L Word: Generation Q” dizisi, Neval el Seddavin’in “Sıfır Noktasındaki Kadın” kitabı, Bartu'nun çizimleri ve “Duolingo” uygulaması.

İzmir LGBTİ+ Onur Haftası’ndan “Karantina & Chill-5” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını sebebiyle, imkânı olanlar için evde kalma dönemindeyiz. İzmir LGBTİ+ Onur Haftası da “Karantina & Chill” serisini yayınlıyor. Seri film, dizi, kitap, albüm, online parti, YouTube kanalı ve oyun önerilerini içeriyor.

Serinin beşinci paylaşımında bir Park Chanwook filmi olan 1999 yapımı “But I'm A Cheerleader (Ama Ben Ponpon Kızım)” filmi, yeni yüzlerin de katıldığı kadroyla Bette, Alice ve Shane’in yüzünü yeniden gördüğümüz “L Word: Generation Q” dizisi, Mısırlı feminist yazar Neval el Seddavi’nin “köle bir esş olmak yerine özgür bir fahişe olmayı” nasıl seçtiğine tanık eden “Sıfır Noktasındaki Kadın” kitabı, çizer Bartu'nun homofobik, transfobik ve cinsiyetçi mizahı madileyen işlerini paylaştığı Instagram profili ve dil dile değmeden dil geliştirmeye yardımcı olan “Duolingo” uygulaması var.

İzmir LGBTİ+ Onur Haftası’nın önerilerine göz atmak için Instagram profilini takip edebilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat, yaşam
nefret