28/08/2009 | Yazar: Kaos GL

Haziran ayı sonunda hayatını kaybeden pop müziğin kralı Michael Jackson hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Jackson’un NBA'deki sevgilisi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Haziran ayı sonunda hayatını kaybeden pop müziğin kralı Michael Jackson hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Jackson hakkında biyografik bir kitap yazan Kanadalı araştırmacı-gazeteci Ian Halperin'in Fransız Paris Match gazetesine verdiği röportaj ise şaşırtıcı detaylar içeriyor.

Yüzükleri Hazırdı

Halperin, Jackson hayattayken zaten zedelenmiş olan imajına daha da zarar vermemek için sustuğunu, ancak artık her şeyi açıklamanın zamanı olduğunu söyleyerek "Jackson hâlâ NBA'de oynayan ünlü siyahi bir basketçiyle aşk yaşıyordu. Ancak bu basketçinin ismi gizli tutmayı tercih ediyorum" dedi.

Halperin'in bu eşcinsel ilişkiyle ilgili iddiaları bununla da sınırlı kalmadı ve şunları söyledi: "Pop star hayatının son kısmında tek bir şey istiyordu; tutkuyla sevdiği bu erkekle evlenebilmek! Sürekli saklanmaktan sıkılmıştı. Aşkını doyasıya yaşamak istiyordu. Aralarında o kadar yoğun bir sevgi vardı ki birbirlerine 50 bin dolarlık yüzükler aldılar. Rusya'da yapılan bu yüzüklerin nikâh yüzükleri olmasını istiyorlardı."
 
Adli tıp açıkladı: ‘Cinayet’
 
Geçen hafta da Jackson'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten adli tıp uzmanlarının araştırmasının olayın "cinayet" olduğunu gösterdiği bildirilmişti. Los Angeles bölge adli soruşturma yetkilileri, Jackson'a öldürücü bileşik oluşturan ilaçlar verildiğinin belirlendiğini ifade ederek, adli tıp testleri sonucu Jackson'ın vücudunda iki yatıştırıcı ilaçla birlikte güçlü "anestetik profol" bulunduğunu kaydetmişti, sonuçlar Jackson'ın öldüğü sırada yanında bulunan ve sanatçının fizik tedavisinden sorumlu Doktor Conrad Murray hakkında yasal işlemler yapılmasını gerektiriyor.
 


Etiketler: kültür sanat
İstihdam