03/07/2013 | Yazar: Ömer Akpınar

Yeni filmi The Lone Ranger’ı tanıtmak için bir talk show’a katılan Johnny Depp, sunucu Kimmel’ın ‘çok yakışıklı, hadi dürüst olalım, güzel bir yüzün var’ iltifatını karşılıksız bırakmadı.

Jimmy Kimmel’ın talk show’una katılan oyuncu Johnny Depp, “çok güzel bir yüzü olduğu” iltifatı üzerine sunucuyu öptü.
1 Temmuz’da yayınlanan programa yeni filmi The Lone Ranger’ı (Maskeli Süvari) tanıtmak için katılan Depp, sunucu Kimmel’ın “çok yakışıklı, hadi dürüst olalım, güzel bir yüzün var” iltifatını karşılıksız bırakmadı.
 
İlk olarak Kimmel’ı yanağından öpüp yerine oturan Depp, bunun yetmediğini düşünerek bu kez Kimmel’ın dudağının ucuna bir buse kondurdu. “Söyleyeceklerimi unuttum,” diyen Kimmel, üçüncü öpücüğün gelmesinin ardından “tüm lise hayatımdakinden daha fazla etti,” itirafında bulundu. Bunun üzerine Karayip Korsanı “benim de,” dedi.
Dünya çapında en çok hayrana sahip olan oyuncu olan Depp, oynadığı karakterlerin çoğunun Barbie ve G.I. Joe oynamaktan geldiğini belirterek “Yine de şunu söylemek isterim: Ben daha çok Barbielerle oynadım,” dedi.
 

Sunucu Kimmel, programın akışı üzerine geçen hafta ABD’de Evliliği Koruma Yasası’nın iptaline ilişkin verilen tarihî kararı hatırlatarak “Yüksek Mahkeme kararının ikimiz üzerinde de bu kadar ani bir etkisinin olacağını fark etmemiştim,” dedi.  


Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: yaşam
İstihdam