01/07/2019 | Yazar: Kaos GL

Kadın ve Demokrasi Derneği 27. İstanbul Onur Haftası’nı kutlayan Cumhuriyet Halk Parti’li belediyeleri hedef aldı: “Neslin devamına, toplumun inanç ve değerlerine saldırı…”

KADEM nefrete devam diyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kadın ve Demokrasi Derneği 27. İstanbul Onur Haftası’nı kutlayan Cumhuriyet Halk Parti’li belediyeleri hedef aldı: “Neslin devamına, toplun inanç ve değerlerine saldırı…”

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) 27. İstanbul Onur Haftası’nı kutlayan Cumhuriyet Halk Parti’li belediyeleri hedef aldı.

KADEM, Cumhuriyet Halk Parti’li belediye başkanlarının yönettiği çok sayıda belediyenin Twitter hesabından 27. İstanbul Onur Haftası’nı kutlamasını “neslin devamına, toplumun inanç ve değerlerine saldırı” diyerek ayrımcı ve homofobik söylemlerine bir yenisini ekledi.

İlk değil…

KADEM daha önce Milli Eğitim Bakanlığı’nın Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Geliştirilmesi Projesi’ne yönelik nefret kampanyasına katılmış ve “cinsel yönelim gayri ahlaki” demişti.

Ardından İstanbul Tabip Odası’nın “Cinselliğin Farklı Yüzleri 6. Panel”ini hedef göstermiş ve “Eşcinsellik insanlık değerlerine aykırı” demişti.


Etiketler: insan hakları
İstihdam