06/11/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

Genç LGBTİ+ Derneği’nin Kampanya Okulu, “Strateji Geliştirme Atölyesi” ile kapılarını açıyor.

Kampanya Okulu başlıyor: Strateji Geliştirme Atölyesi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Genç LGBTİ+ Derneği'nin Kampanya Okulu, “Strateji Geliştirme Atölyesi” ile kapılarını açıyor.

İzmir Genç LGBTİ+ Derneği, 6 hafta boyu sürecek bir kampanyanın planlanması ve yürütülmesi için gerekli olan temel basamakları konuşmak Kampanya Okulu programı düzenliyor. Okul kapılarını Murat Çekiç yürütücülüğünde “Strateji Geliştirme Atölyesi” ile açıyor.

“Lubunyalık en büyük stratejidir!” diyen atölyeye kayıt yaptırmak ve ileriki haftalarda gerçekleşecek derslerle ilgili bilgi almak için dernek@genclgbti.org adresine e-posta yollayabilirsiniz. Katılım kontenjanla sınırlı. 

Genç LGBTİ+ Derneği hakkında…

Genç LGBTİ+ Derneği, LGBTİ+ gençlerin sorunlarını araştırmak, bu sorunları gündemleştirmek, çözüm önerileri sunmak ve gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri yeni alanlar açmak amacıyla İzmir’de kuruldu. Barınma, eğitim ve sağlık gibi temel ihtiyaçlara erişim hakkı için çalışmalar, gençlik hakkı, cinsel haklar, sosyal faaliyetler, hak savunuculuğu, nefret suçlarıyla mücadele ve akran desteği derneğin temel faaliyet alanını tanımlıyor.

LGBTİ+ gençler derneğin öncelikli çalışma alanını oluştursa da LGBTİ+ hareketi ilgilendiren konular da çalışma alanı içinde yer alır ve her yaş gurubundan insan dernek çalışmalarında yer alabilir, dernek hizmetlerinden faydalanabilir. 

İzmir Genç LGBTİ+ Derneği'nin düzenlediği Kampanya Okulu programı Kaos GL Derneği tarafından desteklenmektedir.


Etiketler: medya
İstihdam