19/07/2019 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL dergisinin Eylül-Ekim sayısı “Gençlik” dosya konusuyla çıkacak. Katkılar, 10 Ağustos tarihine kadar editor@kaosgl.org bekleniyor.

Kaos GL Dergisi “Gençlik” sayısı yazılarını bekliyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL dergisinin Eylül-Ekim sayısı “Gençlik” dosya konusuyla çıkacak. Katkılar, 10 Ağustos tarihine kadar editor@kaosgl.org bekleniyor.

Kaos GL dergisinin Eylül-Ekim sayısının dosya konusu belli oldu. Dergi sonbahara, “genç LGBTİ+’lar” dosyasıyla merhaba diyecek.

Çağrı metni şöyle:

“Kaos GL Dergisi’nin genç LGBTİ+’lara odaklanacağımız gelecek sayısında gençlik döneminin kendine özgü dinamiklerine bakmayı, büyük oranda cinsel gelişim, cinsel yönelim ve cinsiyet farkındalığının tekabül ettiği bu çağda karşılaşılan zorlukları araştıracağız. Bütün bu zorlukları bertaraf etmek için nasıl politikalar geliştirebileceğimizi tartışmak üzere bu alanda çalışan sivil toplum örgütlerini, aktivistleri ve uzmanları Gençlik sayısını birlikte oluşturmak üzere davet ediyoruz.” 

“Tüm bunların yanı sıra, açılma süreçlerinde içinde bulunduğumuz aile, okul kıskacında deneyimlerimizi, ihtiyaçlarımızı, dikkat edilmesi gereken hususları ve hali hazırda var olan destek mekanizmalarını tartışmayı amaçlıyoruz.”

Güncel sayfalar 

Dergimizde dosya konusu dışında da katkı sunmak istiyorsanız; LGBTİ+ gündemine dair veya kültür, sanat alanında yazılarını, söyleşilerini bizimle paylaşabilirsiniz. Fikirlerinizi birlikte değerlendirebilir veya LGBTİ+ gündemine dair yazılarınızı, bununla birlikte kültür, sanat alanındaki yazı ve söyleşilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Katkılarınızı 10 Ağustos 2019’a kadar editor@kaosgl.org adresine bekliyoruz.


Etiketler: medya
İstihdam