25/04/2013 | Yazar: Seçin Tuncel

Kaos GL hafta sonu Hatay’da, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği ve Antakya Güncel Sanat Derneği ile etkinlikler düzenliyor

Kaos GL Hafta Sonu Hatay’da! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kaos GL hafta sonu Hatay’da, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği ve Antakya Güncel Sanat Derneği ile etkinlikler düzenliyor
 
Homofobi Karşıtı Yerel Buluşmalar kapsamında Hatay’da gerçekleştirilecek etkinliklerin ilk gününde rehber öğretmenlere yönelik eğitim olacak. İkinci gün ise Antakya Güncel Sanat Derneği (AGÜSAD) ile “Sık Sorulan Sorular Atölyesi” yapılacak.
 
27 Nisan Cumartesi: Psikoloji ve Rehberlik Danışma Derneği Hatay Şubesi
 
“Homofobi ve Ayrımcılık” temalı İnsan Hakları Eğitimi, 27 Nisan 2013 tarihinde Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Hatay Şubesi üyelerine yönelik olacak. Eğitim programında, Dr. Koray Başar “Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliğinin Gelişimi ve Tanımlar” konusunu ele alırken,Psikolojik Danışman Yasemin Şafak , “Okulda LGBT Öğrenciler ve Aile ile Çalışma" konusunu anlatacak.
 
28 Nisan Pazar: Antakya Güncel Sanat Derneği
 
“Sık Sorulan Sorular Atölyesi” ise Kaos GL Derneği ve Antakya Güncel Sanat Derneğinin ortak etkinliği. Kaos GL Derneğinden Seçin Tuncel ve Yasemin Şafak’ın katılımıyla Antakya Güncel Sanat Derneğinde (AGÜSAD) 28 Nisan 2013 tarihinde saat 13:00’de  gerçekleşecek.
 
“Sık Sorulan Sorular Atölyesi” herkese açık olup yakın şehirlerden katılmak isteyenler vlkneray@gmail.com ve secin@kaosgl.org  adresine mail yoluyla ulaşabilirler.
 
Antakya Güncel Sanat Derneği etkinliği için adres: Ulucami Mah. Bedesten Sok. No:8
İletişim için: 0538 430 31 37
 
Etkinliğe Friedrich Ebert Vakfı katkı sunuyor.

Etiketler: yaşam
İstihdam