15/07/2020 | Yazar: Umut Güven

Kaos GL Dergisi Karantina I ve Karantina II sayıları raflarda yerini aldı.

Kaos GL “Karantina” sayıları raflarda Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Geçtiğimiz aylarda Korona virüs pandemisi nedeniyle sadece online yayınlanan Kaos GL Dergisi Karantina I ve Karantina II sayılarına artık basılı olarak da ulaşabilirsiniz.

Dergiye nasıl ulaşabilirim?

Kaos GL Dergisi’ni kitapçılara sorabilir veya online olarak satın almak istiyorsanız NotaBene Yayınları’nın buradan sitesi üzerinden güncel sayılara ulaşabilirsiniz. Evinize düzenli olarak derginin gelmesi için de semih@kaosgl.org adresine mail atarak abone olmanız yeterli!kaos-gl-karantina-sayilari-raflarda-1

Karantina I sayısında neler var?

Kaos GL Dergisi 172. sayısı, “Korona virüs (COVID-19) ile beraber yaşamlarımızın merkezinde konumlanan karantina kavramı, LGBTİ+’lar için ne ifade ediyor? Korona virüs, LGBTİ+’ların yaşamını nasıl etkiledi ve sosyal politikalar bu noktada yeterli mi? Medya pandemiyi nasıl ele aldı ve bu süreçteki LGBTİ+ temsili ne durumda? Bir hastalık önlemi olmasının ötesinde “sosyal izolasyon” kavramını incelediğimizde nelerle karşılaşıyoruz?” gibi sorular ve daha fazlasına birçok aktivist ve akademisyen ile birlikte yanıtlar aradı.

Karantina II sayısında neler var?

Kaos GL Dergisi 173. sayısı, “Uluslararası ve Türkiye medyası pandemiyi nasıl ele aldı? Türkiye’deki Hiv ve Korona politikaları nedir ve aralarında nasıl bir ilişki var? İnsan Hakları bağlamında pandemi süreci nasıl yürütülmekte? Korona virüsün farklı meslek alanlarındaki LGBTİ+’lara etkileri nedir?” gibi soruları tartışmaya açtı.



Etiketler: medya
İstihdam