31/10/2019 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL Dergi ve KaosQ+ Dergisi, 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda.

Kaos GL TÜYAP’ta Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL ve KaosQ+ dergileri bu yıl 2-10 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde (Büyükçekmece) gerçekleşecek olan 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda.

NotaBene Yayınları standında bulabileceğiniz Kaos GL ve KaosQ+ dergileri her yıl yarım milyon ziyaretçiye ulaşan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda sizleri bekliyor.

ARTİST 2019 / 29. İstanbul Sanat Fuarı ile eş zamanlı gerçekleşecek olan ve girişi öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsiz olan 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, hafta içi 10:00-19:00, hafta sonu 10:00-20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek; fuarın son günü 10 Kasım Pazar akşamı ise 19.00’da sona erecek.

TÜYAP’a gidemedim, dergiye nasıl ulaşırım?

KaosQ+ dergisine birçok kitabevinden, online kitap sitelerinden ulaşabilir veya abone olabilirsiniz. Abone olmak için semih@kaosgl.org adresine mail atmak yeterli.

Dergiye; online aboneler dergi websitesinden ulaşabilir. Basılı halini edinmek isteyenler kitapçılardan yeni sayıyı satın alabilirler. Dergiyi internetten satın almak için ise NotaBene yayınları ile iletişime geçebilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam