24/06/2011 | Yazar: Damla Gülmez

Yaz için henüz plan yapmadıysanız Kaos GL’nin yaz dönemi etkinlik programına göz atmanızı öneririz: Yaz kampı, dağ gezisi, film gösterimleri, okuma grubu, ritim grubu...

Kaos GL’den Yaz Kampı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Yaz için henüz plan yapmadıysanız Kaos GL’nin yaz dönemi etkinlik programına göz atmanızı öneririz: Yaz kampı, dağ gezisi, film gösterimleri, okuma grubu, ritim grubu… 

LGBT Bireylerin maruz kaldıkları ayrımcılığa karşı mücadelemizde omuz omuza yürürken nasıl yaparız da birbirimizi daha iyi tanır, bir yandan üretip bir yandan eğleniriz diye düşünüp, yaz için bir dizi etkinlik yapmaya karar verdik.

Kaos GL gönüllüleri tarafından organize edilen etkinliklere katılım bilginizi, tarihleri netleşmemiş olanlarla ilgili görüş ve önerilerinizi sanat@kaosgl.org adresinden bize ulaştırabilirsiniz.  

Film gösterimleri
 
Film gösterimleri, kurulduğundan beri Kaos Kültür Merkezi'nin olmazsa olmazlarından. Haftalık yaptığımız film gösterimlerini önümüzdeki yaz sürecinde aylık temalar dahilinde seçtiğimiz filmlerden oluşan bir seçki ile gerçekleştirmek istiyoruz. Sonrasında kendi yaşadıklarımız ve okumalarımız üzerinden sohbetler edeceğimiz gösterimler ücretsiz olup, tüm cinsiyetçilik, homofobi ve transfobi karşıtlarına açıktır. 18 Haziran Cumartesi günü saat 18:00'da başlayacak olan etkinliğin bu ayki teması “kendini keşfetmek”, program ise şöyle:
18 Haziran Cumartesi Saat 18:00
Glue
25 Haziran Cumartesi Saat 18:00
My Summer of Love
2 Temmuz Cumartesi Saat 18:00
Venus Boyz
9 Temmuz Cumartesi Saat 18:00
You're not Alone

Piknik
10 Temmuz Pazar günü hep birlikte yemeğe, içmeye, koşmaya, hoplamaya, zıplamaya her türlü gullüm yapmaya Işık Dağı'na gidiyoruz. Kişi başı yemek ve yol parası dahil 30 liraya malolacak olan gezimizde erken kayıt yapılması tavsiye olunur. Kayıt esnasında 20 liralık bir teminat alınacaktır.
 
Ritim Grubu
Her türlü eylemde elimizde rengarenk enstrümanlar olsun, koordineli gürültü yapalım istedik ve ritim grubunu kurmaya karar verdik. 17 Haziran Cuma gerçekleşen atölye ile enstrümanlarımızı yapık ve ekibin karar vereceği bir tarihte ritim çalışmalarına başlıyoruz.

Serbest Sohbetler
Kendimize dair ne varsa konuşmak için toplanıyoruz. Her Cuma Das Kafede gerçekleşecek olan sohbetlerin açılışı olarak 17 Haziran Cuma günü saat 18:30'da Kaos Kültür Merkezi'nde bir sangrialı buluşma düzenledik ve ilerleyen zamanlarda da ayda bir kez farklı kokteyllerle içkili buluşmalar yapmaya devam edeceğiz.

Yaz Kampı
3-7 Ağustos tarihleri arasında Kaos GL olarak bir yaz kampı düzenliyoruz. Biz bize olacağımız, deniz, güneş, müzik, dans ve eğlence dolu bir tatil geçirmek istiyoruz. İlerleyen günlerde netleşen programımızla birlikte kayıt almaya başlayacağız.
 
Okuma Grubu
Temmuz ayında “erkeklik” teması etrafında okuma yapmaya, birikimlerimiz ve okumalar üzerinden tartışmaya başlıyoruz. Etkinliğimiz yeni tema önerilerine de açıktır.
 

Etiketler: yaşam, gezi/mekan
İstihdam