26/12/2008 | Yazar: Kaos GL

kaosgl.org için 2008’in ardından iki satır yazmak ister misiniz? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı



LGBT gündemini tutan kaosgl.org, sizlerin sayesinde 2008 yılında ciddi bir atılım yaptı. Bunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz diye düşünüyorum. Sanırım bunu herkes görüyordur! 2008’i geride bırakırken bu yıldan neleri yazıya dökmek istersiniz, neleri paylaşmak, kaleme almak ve de kaosgl.org’da yayınlamak istersiniz?

Teknik sorumluluğu üstlenen arkadaşımız Emir’in sayesinde kaosgl.org, yeni yılda yeni bir yüzle yayınına devam edecek. Eskiden beri katkıda bulunan muhabirlerimizin / yazarlarımızın arasına farklı şehirlerden ve yurt dışından yeni isimlerin, arkadaşlarımızın katıldığı görülüyordur. Yeni yılla birlikte katılımların daha da artacağını şimdiden söylemek isterim.

Haberlerinizle, yazılarınızla, söyleşilerinizle, çevirilerinizle kaosgl.org’u sizler zenginleştiriyorsunuz. Laf değil, bu gerçek! Kısmet olursa önümüzdeki süreçte foto-haber gibi, video-haber gibi yeni tekniklerle de katkılara açık olmayı umuyoruz. kaosgl.org sadece LGBT bireylerce değil profesyonel gazeteciler tarafından ve başka kesimlerce takip edilen bir site olmaya devam ediyor.

2008’i geride bırakırken bu yıldan neleri yazıya dökmek istersiniz, neleri paylaşmak, kaleme almak ve de kaosgl.org’da yayınlamak istersiniz?

Bir sayfayı geçmeyen ama yeni yıl dileğinden de ibaret kalmayan duygularınızı, düşüncelerinizi, yorumlarınızı bekliyoruz. Canınız ne istiyorsa, yaşadığınız, yaşayamadığınız, gördüğünüz, duyduğunuz, okuduğunuz, izlediğiniz hangi konuda olursa olsun, aklınıza ne geliyorsa onu yazabilirsiniz. İstediğiniz şekilde yazabilirsiniz.

Sizlerden ricam Türkçe karakterli yazıp hem word dosyası hem açık mail ile göndermeniz. Tabii, haber/yazı/çevirilerinizde kullandığınız isimlerinizi, şehirlerinizi eklemeyi de unutmayın.

Mümkünse 29 Aralık pazartesi akşamına kadar gönderseniz çok sevinirim. Olur da koşullarınız uygun olmazsa yeni yıla girdik nasılsa diye düşünmeyin siz yine yazın ve gönderin.

Bu çağrıyı alan arkadaşlardan daha önce kaosgl.org’a hiç yazmamış olanlara heyecanla belirtmek isterim ki bu çağrıya vereceğiniz karşılık neden ilk yazınız olmasın…
web@kaosgl.org adresine yazılarınızı bekliyorum. Varsa her turlu sorunuzu da…

Yeni yılda da haberleşmek ve görüşmek üzere. Nice yıllara!
 


Etiketler: yaşam, cinsellik
İstihdam