07/09/2018 | Yazar: Aslı Alpar

Keskesor LGBTİ+ Amed Oluşumu yeni döneme atölye panelleriyle hazır.

Keskesor LGBTİ+ ‘atölyelere devam’ diyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Keskesor LGBTİ+ Amed Oluşumu yeni döneme atölye panelleriyle hazır.

Fotoğraf: Keskesor LGBTİ+ Amed Oluşumu, Newroz 2016

Yaz aylarının bitmesi ile birlikte LGBTİ+ dernek ve toplulukları hararetli bir hazırlık içinde. Yeni dönem hazırlıklarına başlayan ya da son rötuşlarını yapan dernek ve topluluklara bir yıllık planlarını sorduk. Lezbiyen, gey, biseksüel, trans, interseks ve artıların haklarını savunan, heteroseksizme karşı mücadele eden dernek ve topluluklar geçen yılki hangi etkinliklerini bu yıl da sürdürecekler hangilerinden vazgeçtiler, lubunyalara yeni vaatleri neler? Bu soruların yanıtı ve daha fazlası “Eylül’de Gel” yazı dizisinde.

Eylül’de Gel’in bugünkü konuğu  Keskesor LGBTİ+ Amed Oluşumu. 2012 yılından bugüne faaliyetlerini sürdüren Keskesor LGBTİ+’dan Ulaş yeni dönem planlarını şöyle anlattı:

Fotoğraf: Keskesor LGBTİ+ Amed Oluşumu, Piknik 2018

“Yeni dönemi ‘Şiddetsiz İletişim Atölyesi’ ile açtık. Bu dönemde atölye serimizin devam edeceğini müjdeleyelim. Peki, atölyelerimiz neleri kapsayacak? Cinsellik, queer, küfür, ekoloji ve hukuk gibi farklı ilgi alanlarını içeren atölyelerde buluşacağız.”

“Ayrıca HIV farkındalığına yönelik bir panel düzenleyeceğiz. Son olarak bir de aralştırmamızdan bahsedelim. Diyarbakır'da 2013-2018 yılları arasında LGBTİ+ olmak konulu saha araştırmamız olacak. Tüm etkinliklerimiz için bizi takip edin.”

“Eylül’de Gel” yazı dizisi Bursa Özgür Renkler Derneği ile devam edecek.

İlgili haber:

Kocaeli LGBTİ+ İnisiyatifi bol gullümlü, bol çaylı bir döneme bekliyor

Muamma LGBTİ+ İnisiyatifi yeni döneme hazır


Etiketler: yaşam
İstihdam