12/04/2017 | Yazar: Gözde Demirbilek

Lezbiyen Biseksüel Feministler’in radyo programı Kliton, bu hafta insanlığın hikâyesine ses olmuş akordeonu konuşacak.

Kliton’un odağında bu hafta: Akordeon Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lezbiyen Biseksüel Feministler’in radyo programı Kliton, bu hafta insanlığın hikâyesine ses olmuş akordeonu konuşacak.

Lezbiyen Biseksüel Feministler, her hafta Çarşamba günü 21:00 – 22:00 saatlerinde Norr Radyo’da yayın yapıyor. İsmi Kliton olan bu programda kapsayıcı bir feminist perspektiften sohbetler ediliyor.

Programda bu hafta her coğrafyada dolanmış, insanlığın neşesine olduğu kadar acılarına da eşlik etmiş bir enstürümanı, akordeonu odağına alıyor. Müzisyenlerin olduğu kadar coğrafyaların, coğrafyaların olduğu kadar akordeonun ve insanlığın hikayesini, bu akşam saat 20:00’de Nor Radyo’da gerçekleşecek olan Kliton yayınında dinleyebilirsiniz.

Kliton nedir?

Kulaklıkları hazırlayıp bir masa etrafında Lezbiyen Biseksüel Feministler buluşuyor ve 1 saatlik bir program yapıyor. LezBiFem yayın anını “Arkadaş evinde elimizde bira kanepeye gömülmüş, göbeğimize dökülen cips kırıntılarını toplarken sayıklar gibi, öyle rahat, öyle sıcak. Ya da belki cin tonik içiyoruzdur” diye tanımlıyor. Sohbetli, regl ağrılı, gülmeli, kedi sevenli, köpek sevenli, barış sevenli, lezbiyenli, biseksüelli, öpüşmeli sevişmeli, gidenli kalanlı, aktifli pasifli, kış aylarında farenjitli, yaz aylarında rinitli, bol tespitli bir şeyleri bu programda bulabilirsiniz!


Etiketler: medya
İstihdam