14/06/2012 | Yazar: Esra Güleç

Kocaeli Kültür Kolektifi Derneği’nin düzenlediği ‘Güncel Tartışmalara Yakınlaşmak’ panel dizisinin son etkinliğinde ‘Cinselliğin Toplumsallıkla Terbiyesi: LGBTT Hareketindeki Keramet’ konulu panel gerçekleşecek.

Kocaeli’de LGBT hareketi ve Sorunları Paneli Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kocaeli Kültür Kolektifi Derneği’nin düzenlediği ‘Güncel Tartışmalara Yakınlaşmak’ panel dizisinin son etkinliğinde “Cinselliğin Toplumsallıkla Terbiyesi: LGBTT Hareketindeki Keramet” konulu panel gerçekleşecek.
 
Panele Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği SPoD’dan Salih Canova konuşmacı olarak katılacak.
 
1999 yılından beri LGBT (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans) hareketinin içinde bulunan ve özellikle yerel örgütlenmeler içinde çalışmış Canova, Siyah Pembe Üçgen, Kaos GL Derneği gibi oluşumların içinde yer aldı. Şu an ise SPoD’da Medya İlişkileri Koordinatörü olarak çalışmakta.
 
Canova konuşmasında dünyada ve Türkiye’de LGBT hareketin kısa tarihine paralel olarak, LGBT hareketin başlangıcında neler yaptığı, toplumsal dinamikleri ne ölçüde etkilediği hakkında bilgiler verecek.
 
Panel bu akşam (14 Haziran 2012) saat 19.00’da Kafe Kedi’de gerçekleşecek.
 

Etiketler: yaşam
İstihdam