12/02/2020 | Yazar: Kaos GL

Kuir Kıbrıs Derneği, LGBTİ+ aktivistlere yönelik “Savunuculuk Kampanyaları için İletişim Eğitimi” düzenliyor.

Kuir Kıbrıs’tan “Savunuculuk Kampanyaları için İletişim Eğitimi” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Kuir Kıbrıs Derneği tarafından yürütülen “Renklerin Çeşitliliği” başlıklı projenin kuir aktivistlerine yönelik dördüncü kapasite geliştirme eğitimi olan “Savunuculuk Kampanyaları için İletişim Eğitimi” 29 Şubat Cumartesi saat 10:00 ve 18:00 arasında İnsan Hakları Evi’nde gerçekleşecek.

Savunuculuk Kampanyaları için İletişim Eğitimi Türkiye’de ilk sivil toplum ajansı olan Pikan Ajans’ın Kurucusu ve İletişim Geliştirme Direktörü Pınar İlkiz tarafından verilecek. Saat 10:00’da başlayacak olan eğitimin ilk yarısında, dijital araçlar ve sundukları olasılıklar, Kuir Kıbrıs’ın sosyal medyadaki konumu ve dijital kampanyalar üzerine interaktif sunumlar ve tartışmalar gerçekleşecek.

Eğitimin ikinci yarısında ise, dijital kampanyacılıkta dikkat edilmesi gereken unsurlar değerlendirilip, pratik örnekler üzerinden incelenecek. Eğitim, kampanya tasarım atölyesi ile son bulacak.

Eğitim Kuir Kıbrıs aktivistlerine yönelik ancak üye olmayıp derneğin üyesi olmak isteyen tüm LGBTİ+’lara açık. Üyelik başurusu yapmak isteyenler buradan üyelik ön-başvuru formunu doldurabilirler.


Etiketler: medya
İstihdam