07/01/2019 | Yazar: Kaos GL

İstanbul’da 25 - 27 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek 8. Pembe Hayat KuirFest’in bu yıl ki afişi yönetmen Rüzgar Buşki’nin imzasını taşıyor.

KuirFest’in afişi çıktı! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İstanbul’da 25 - 27 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek 8. Pembe Hayat KuirFest’in bu yıl ki afişi yönetmen Rüzgar Buşki’nin imzasını taşıyor.

Pembe Hayat LGBTT Dayanışma Derneği’nin düzenlediği KuirFest’in afişi çıktı! 25 - 27 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da takipçileriyle buluşacak olan 8. Pembe Hayat KuirFest bu yıl da kuir kültürün alanını genişletmek, umudu tazelemek ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla film ve etkinliklerini seyirci ile ücretsiz olarak buluşturacak.

Üç gün boyunca İstanbul’u trans renklerine boyayacak olan festivalin mekânları ise Fransız Kültür Merkezi, Tasarım Atölyesi Kadıköy ve Kıraathane İstanbul Edebiyat Evi olarak belirlendi.

#ÇokGüzelsinYasakMısın

KuirFest’in bu yılki afişi yönetmen Rüzgar Buşki’nin imzasını taşıyor. Rüzgar Buşki’nin belgesel filmi #direnayol (2016) da 6. Pembe Hayat KuirFest’te izleyicilerle buluşmuştu.

Festivalin programı ise henüz yayımlanmadı. KuirFest ekibi sizi de festival heyecanınızı paylaşmak için #ÇokGüzelsinYasakMısın hashtag’iyle sosyal medyaya bekliyor.


Etiketler: kültür sanat
nefret