10/12/2019 | Yazar: Kaos GL

Lambdaistanbul Derneği düzenleyeceği gönüllü oryantasyonuna derneğe bir yıl boyunca gönüllü olarak emek verebilecek kişileri bekliyor.

Lambda’dan gönüllü buluşması Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lambdaistanbul Derneği gönüllü buluşması düzenliyor.

Dernek, gönüllü oryantasyon çalışmasını şöyle tanıtıyor: “Bu çalışmada, Lambdaistanbul’u tanıtacak, çalışma alanlarımızı ve yöntemlerimizi anlatacak, deneyimlerimizi paylaşacak ve birlikte ne yapabileceğimizi konuşacağız. Bugüne kadar bir şekilde yolu Lambda ile kesişen birçok arkadaşımızın her birinden Lambda’da çok güzel şeyler birikti. Biz de bu deneyimleri kaybetmemek ve daha da zenginleştirmek üzere bu oryantasyon çalışmasına, gönüllü olmak isteyen arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz.”

Bir yıl boyunca Lambda’ya gönüllü olarak emek verebilecek kişilere açık olan oryantasyon çalışması, 29 Aralık Pazar günü Şişli Ortak Deneyim Atölyesi’nde 12:00-18:00 saatleri arasında yapılacak.

Katılım için

Katılım 15 kişi ile sınırlı olduğundan lambda@lambdaistanbul.org adresine telefon numaranız ve hitap edilmek istediğiniz isimle beraber, Lambda’da neden gönüllü olmak istediğinizi belirten birkaç cümle yazarak ‘oryantasyon katılım talebi’ başlıklı bir e-posta göndermeniz gerekiyor.


Etiketler: yaşam
İstihdam