04/07/2019 | Yazar: Kaos GL

Lambdaistanbul’un Cumartesi Sohbetleri’nde bu hafta 27. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası konuşulacak.

Lambdaistanbul, 27. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası’nı konuşmaya çağırıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lambdaistanbul’un Cumartesi Sohbetleri’nde bu hafta 27. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası konuşulacak.

Lambdaistanbul LGBTİ Derneği, Şubat ayından bu yana her iki haftada bir Cumartesi günleri bir konu etrafında sohbet etmeye çağırıyor. Cumartesi Sohbetleri’nin bu haftası (6 Temmuz) konusu ise 27. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası. 16:30 – 19:00 saatlerinde Şişli ODA’da gerçekleşecek olan etkinliğin çağrı metni şöyle:

“Onur Haftası Komitesi’nin düzenlediği 27. Onur Haftası’nın ardından bir araya geliyor, duygularımızı, deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Hafta programında yer alan 70'ten fazla etkinlik; atölyeler, partiler, piknikler... Bir araya geldiğimiz, hevesle paylaştığımız, geç kaldığımız ve keşkelerle gidemediğimiz etkinlikler... Sonunda yürüyüşümüzü, sesimizi, rengimizi, coşkumuzu ve bir aradalığımızı taşıdığımız taksim sokakları...”

“‘Her yürüyüşümüz Onur Yürüyüşü!’ seslenişiyle 2019 Onur Haftası'nı taşıdığımız her yer, taşırdığımız her an... Bu hafta cumartesi sohbetinde; ‘yaşansın!’ diyerek heyecanla beklediğimiz, ‘yaşanıyor!’ diyerek bitsin istemediğimiz anları, ‘yaşandı!!’ dememizin ardından paylaşıma açıyoruz...”

Bir sonraki sohbette ne konuşulacak?

Lambdaistanbul’un bir sonraki Cumartesi Sohbetleri etkinliği, 20 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek. 20 Temmuz etkinliğinin konusu “Nasıl bir trans politika?” olacak, katılımcılar translar için üretilen politikaları tartışacak.


Etiketler: yaşam
İstihdam