08/05/2020 | Yazar: Kaos GL

Lambdaistanbul’un dijital ortamda düzenlediği “Akademik Okuma Günleri”nde bu ay Avukat Doçent Dr. Öykü Didem Aydın’ın “Londra İş Mahkemesi’nin Forstater Kararı ve Trans Dışlayıcı “Feminizm”: Bir Değerlendirme ve Karar Çevirisi” tartışılacak.

Lambdaistanbul “Londra İş Mahkemesi’nin Forstater Kararı”nı okuyacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lambdaistanbul LGBTİ+ Dayanışma Derneği, Kasım ayından beri her ayın bir çarşamba günü “Akademik Okuma Günleri” yapıyordu. Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi olarak tanımladığı Yeni Koronavirüs (COVID-19) sebebiyle, dernek “Akademik Okuma Günleri” buluşmalarını dijital ortama taşıdı.

Buluşmada bu ay, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi, Ankara Barosu LGBTİQ+ Hakları Merkezi Başkanı Avukat Doçent Dr. Öykü Didem Aydın’ın kaosGL.org'da yayınlanan “Londra İş Mahkemesi’nin Forstater Kararı ve Trans Dışlayıcı “Feminizm”: Bir Değerlendirme ve Karar Çevirisi” okunacak. 11 Mayıs Pazartesi saat 20:00’de gerçekleşecek olan buluşmaya katılmak isteyenlerin buradan yazıyı okuması bekleniyor.

Nasıl katılırım?

Lambdaistanbul bu buluşmaları dijital ortama taşımak için “Jitsi” uygulamasını kullanıyor. “Akademik Okuma Günleri” buluşmasına katılmak için telefonunuza Jitsi uygulamasını telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirdikten sonra lambda@lambdaistanbul.org adresine e-posta yollayabilirsiniz. Yayına katılım linki, e-posta yollayan katılımcılarla paylaşılacak.


Etiketler: kültür sanat, yaşam
İstihdam