24/12/2018 | Yazar: Kaos GL

Lavender, mahpus LGBTİQ+ yeni yıl kartpostalı hazırlamaya çağırıyor.

Lavender’den “Yalnız Değilsin!” kartpostalları Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Lavender, mahpus LGBTİQ+'lar için yeni yıl kartpostalı hazırlamaya çağırıyor.

Lavender LGBTİQ+, 2018 yılını “Yalnız Değilsin!” kartpostal atölyesiyle bitiriyor. “Rengimizle, ruhumuzla, bantlarla, simlerle, boyalarla” diyerek yola çıkan atölyede hazırlanacak kartpostallar mahpus LGBTİQ+’lara yollanacak.

Yarın (25 Aralık Salı) saat 19:00’da Bornova (İzmir) Music Cafe’de gerçekleşecek olan atölye ücretsiz ve katılıma açık. Gelenlerden yanlarında makas, bant, yapıştırıcı, fon karton ve boya gibi malzemeler getirmesi bekleniyor.

LGBTİQ+ Mahpuslara yeni yıla girerken yalnız olmadıklarını söylemek için kartpostal atölyesinde buluşuyoruz. Rengimizi, ruhumuzu bantlarla, simlerle, boyalarla ifade etmeye, birlikte olmaya bekliyoruz!

Lavender LGBTİQ+ kim?

Ege Üniversitesi’nde yeni bir LGBTİ+ öğrenci topluluğu olan “Lavender”, Ağustos ayında kuruldu. Lavender LGBTİQ+, “Ayırmayı seven bir dünyada birleşiyoruz, acıtmayı seven bir toplumda iyileşiyoruz” diyor ve Ege Üniversitesi’ndeki LGBTİ+’ları bir araya gelmeye davet ediyor.

“Dünyayı cis-heteroseksizmin öteki kıldığı bizler için daha güvenli, daha barışçıl bir yer yapmak istiyoruz ve bunu sağlamanın bir yolu olarak güvenli alanların arttırılmasını görüyoruz. Bu nedenle birleşmeye, sosyalleşmeye, hayatımızı yaşamaya başlıyoruz” diyen Lavender LGBTİQ+, çoğaldıkça güçleneceklerini hatırlatıyor.


Etiketler: yaşam
İstihdam