01/03/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

OITNB’nin Sophia’sının ilk parçası olan “Beat for The Gods”a çektiği klip yayında!

Laverne Cox’un ilk parçasını dinlediniz mi? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

 

OITNB’nin Sophia’sının ilk parçası olan “Beat for The Gods”a çektiği klip yayında!

Trans sanatçı Laverne Cox, ilk teklisi olan “Beat for The God”u klibiyle birlikte yayına sürdü. Orange is The New Black’in sevilen oyunularından olan Cox, “Niyetim bir dans parçası yaratarak çocukların eğlenmesini sağlamak” dedi.

Kariyerine müzik sektöründe devam etmeyeceğini ifade eden Cox, şarkısıyla ilgili “Bu şarkı gerçekten queer kulüp kültürü, drag kültürü ve jargonu hakkında. Sevdiğim tüm ifadeler şarkıda var. Ne olursa olsun, kendini hissetmek ve kendine ait olanı yaşamak çok değerli. Popstar olmaya çalışmıyorum, oyunculuk benim tutkum ve her zaman önceliğim ama aynı zamanda bir sanatçıyım ve şarkı yazma, kayıt yapma, düzenleme, klip çekme süreçlerini çok severim. Eğlenceli bir şeyler ortaya koymak için çok güzel bir yol. Umarım bir oyuncu olarak daha çok şey üreteceğim. Yaratıcı bir şekilde sürücü koltuğunda oturuyor olmak çok eğlenceliydi ” cümlelerini kullandı.

Gerçek sizi özgür bırakacak!

Cox, geçtiğimiz günlerde, Cosmopolitan South Africa kapağının yüzü olmuştu, dergi LGBTİ+ odaklı sayısında “Say Yes to Love” temasını kullanmıştı. Dergiye verdiği demeçte Cox, “Sesiniz önemlidir, kendiniz için önemli olduğunu bildiğiniz gerçektir. Gerçek sizi özgür bırakacak!” demişti. 


Etiketler: medya
İstihdam