23/10/2009 | Yazar: Kaos GL

Geçirdiği beyin kanamasının ardından ameliyat olan ve bir aydır yoğun bakımda b

Geçirdiği beyin kanamasının ardından ameliyat olan ve bir aydır yoğun bakımda bulunan Galatasaray Üniversitesi öğrencisi, Detay ve Kaos GL dergileri muhabiri, sinemacı Öztek'in tedavisine katkıda bulunmak için düzenlenen Sam konseri 23 Ekim'de üniversite kampüsünde. 

Galatasaray Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nin düzenlediği Leman Sam konserinden elde edilecek gelirin büyük bir kısmı yoğun bakımdaki Aydın Öztek'in tedavisi için kullanılacak.
 
23 Ekim Cuma akşamı üniversite kampüsünde gerçekleşecek konser saat 21.00'de başlayacak. Bilet ücreti 25 lira.
 
Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi son sınıf öğrencisi Öztek 13 Eylül'de evinde beyin kanaması geçirdi. Taksim İlkyardım Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Öztek, 15 Eylül'de Marmara Üniversitesi Nöroloji Servisi'nde ameliyat edildi.
 
Ameliyat olduğu günden bu yana yoğun bakımda bulunan Öztek'in tedavisine destek olmak isteyen okul arkadaşlarının düzenlediği konser de yemek de olacak.
 
Biletler bugünden itibaren Galatasaray Üniversitesi, Biletix ve Beyoğlu Küçükparmakkapı Sokak'taki Kumbara Kafe'den temin edilebilir.
 
25 yaşındaki Öztek, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, TV ve Sinema bölümünde okuyor. Sorumlu yayın yönetmenliğini fakülte dekanı Prof. Dr.  Özden Cankaya'nın üstlendiği Detay dergisinde muhabirlik yapıyor. 


Etiketler: kültür sanat
İstihdam