14/05/2020 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL ev sahipliğinde online lezbiyen* buluşmalarının beşincisi bu akşam 20.00’de. Kayıt yaptırmayı unutmayın!

Lezbiyen* buluşmaları devam ediyor: Beşinci buluşma bu akşam! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Görsel: Ugemfo

Avrupa Lezbiyen* Konferansı, yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisinde sosyal izolasyon ve karantina deneyimlerini konuşmak için her gün yayın yapıyor.

Bu yayınlar kapsamında Kaos GL de 15, 23 ve 30 Nisan’da ve 7 Mayıs’ta Türkçe buluşmalar düzenledi. İlk dört buluşmaya gelen yoğun talep üzerine Kaos GL ev sahipliğinde beşinci bir buluşma daha yapılacak.

Kaos GL’den Aylime Aslı Demir, Damla Umut Uzun ve Seçin Tuncel’in moderasyonuyla bu akşam (14 Mayıs) Türkiye saatiyle 20, Avrupa saatiyle 19’da yapılacak Türkçe yayın; Türkiyeli lezbiyenleri bir kez daha bir araya gelmeye çağırıyor. Buluşmaya şu linkten kayıt yaptırabilirsiniz.

lezbiyen-bulusmalari-devam-ediyor-besinci-bulusma-bu-aksam-1

Altıncı buluşma da yolda!

Bir sonraki buluşma ise haftaya, 21 Mayıs’ta Türkiye saatiyle 20, Avrupa saatiyle 19’da yapılacak. Aynı linkten bu buluşmaya da kayıt yaptırmak mümkün.

*Lezbiyen sözcüğünün yanına konulan yıldız; kendisine lezbiyen, feminist, biseksüel yahut queer olarak tanımlayan ve de kendisini lezbiyen aktivizm ile yan yana konumlayan herkesi içerme niyetiyledir. Aynı zamanda Lezbiyen kelimesi de görünürlük, güçlenme ve temsile dair politik mücadelenin bir parçası olma gayesiyle konferans organizatörleri tarafından kullanılmıştır.


Etiketler: kadın, yaşam
nefret