15/06/2018 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL ve Pembe Hayat, cinsiyet kimliği ve cinsel yönelim odaklı sorular için doğru ve güvenilir bilgiyi aktarmaya devam ediyor.

LGBTİ örgütleri bir tık yakınınızda Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL ve Pembe Hayat, cinsiyet kimliği ve cinsel yönelim odaklı sorular için doğru ve güvenilir bilgiyi aktarmaya devam ediyor.

Kaos GL Derneği ve Pembe Hayat LGBTT Dayanışma Derneği cinsiyet kimliği ve cinsel yönelim odaklı sorular için doğru ve güvenilir bilgiyi aktarmaya devam ediyor. LGBTİ’lerin sosyal, psikolojik, hukuki ve siyasi sorunlarını azaltmayı amaçlayan her ki dernek de danışanlara bir tık kadar yakın…

Pembe Hayat; hukuk, eğitim, sağlık ve geçiş süreçleri hakkında ücretsiz danışmanlık hizmetlerini sosyalhizmet@pembehayat.org adresinden sürdürüyor.

Kaos GL Derneği de lezbiyen, gey, biseksüel, trans var oluşlarına, cinsel yönelime ve cinsiyet kimliğine, aileye açılma süreçlerine, askerliğe, çalışma hayatında, okulda ve üniversite kampüslerinde yaşadıklarınıza, cinsel sağlık ve sosyal yaşam alanlarına ilişkin tüm sorularınızı danisma@kaosgl.org adresinden yanıtlıyor.

Kaos GL Derneği mülteci LGBTİ’lere de destek veriyor. Bu desteği almak için Mülteci LGBTİ’lerin sorularını refugee@kaosgl.org adresine yönlendirmeleri yeterli.

İlgili haber:

Danışma Hatları telefonunuzu bekliyor


Etiketler: insan hakları, sosyal hizmet
İstihdam