26/03/2020 | Yazar: Kaos GL

LİSTAG LGBTİ+ Aileleri ve Yakınları Derneği “Evde kal ama evde bunalma!” diyor ve danışma hattının açık olduğunu hatırlatıyor.

LİSTAG: Evde kal ama evde bunalma!” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

LİSTAG LGBTİ+ Aileleri ve Yakınları Derneği “Evde kal ama evde bunalma!” diyor ve danışma hattının açık olduğunu hatırlatıyor.

LGBTİ+ bireylerin aile ve yakınlarına destek olmak için kurulan Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans, İnterseks Bireylerin Aileleri ve Yakınları Grubu (LİSTAG) sosyal medyada paylaştığı duyuruda şöyle diyor: “LGBTİ+ çocuklarımızı veya yakınlarımızı konuşmak için danışma hattımız açık! 10:00-19:00 saatleri arasında telefonlarınızı bekliyoruz”

LİSTAG’a 0 546 484 82 85 numaralı danışma hattından ulaşabilirsiniz.

LGBTİ+ aile grup ve derneklerine dair

LGBTİ+'ların aile ve yakınlarının örgütlendiği LGBTİ+ aile grupları, “Başka bir aile mümkün” diyerek ihtiyaç duyanlara danışmanlık veriyor.

Bütün insanların özgür, onur ve haklar bakımından eşit doğduğundan hareketle, en temel haklardan çocuklarının da yararlanması, ötekileştirmenin, ayrımcılığın, nefretin ve şiddetin son bulması için bir araya gelen, örgütlenen ve mücadele eden aile grupları düzenli toplantıları ile ailelerle dayanışıyor, onlara heteronormatif olmayan bir ailenin de olabileceğini gösteriyor.

Aile gruplarına buradan ulaşabilirsiniz.


Etiketler: yaşam, aile
İstihdam