14/08/2009 | Yazar: Kaos GL

Uluslararası Hrant Dink Vakfı, ‘Gelin, Vicdanımızla Bakalım’ projesine başladı.

Uluslararası Hrant Dink Vakfı, ‘Gelin, Vicdanımızla Bakalım’ projesine başladı. Vakıf, herkesi hayatı nasıl yaşadığımızı belirleyen ‘vicdan’a yakından bakmaya davet ediyor. 

‘Bu çağrı hepimize. Eli herhangi bir kamera tutabilen herkese. Gelin, kameralarımızı elimize alıp dünyaya bakalım. Dünyaya vicdanımızla bakalım. Gelin, vicdanımıza görünenleri birbirimizle paylaşalım. En fazla 5 dakika uzunluğunda bir kısa film çekelim.’
 
‘Gelin, vicdanımızla bakalım’
 
‘İhtiyacımız olan tek şey, bir çift göz, bir kamera ve gönül gözü vicdanımız. Gelin, vicdanımızla bakalım. Ortak bir vicdan için vicdanlarımızı görünür kılalım.’
 
‘Gelin, vicdanımızla bakalım’ başlıklı projeye en fazla beş dakika uzunluğunda filmlerle katılım için başvuru süresi 1 Ağustos – 30 Kasım tarihleri arasında.
 
Filmler  www.vicdanfilmleri.org   sitesine yüklenebilecek, internet üzerinden izlenebilecek, halk tarafından oylanacak ve yorumlanabilecek.
 
Uluslararası bir jürinin seçeceği en iyi 20 filmden 90 dakikalık bir film oluşturulup uluslararası film festivallerine önerilecektir.(AE)  
 
Uluslararası Hrant Dink Vakfı
Tel: 0212 240 33 61 ve 62 (Hermine Sayan)


Etiketler: kültür sanat
İstihdam