18/05/2006 | Yazar: Kaos GL

Sağlık Bakanlığı ve Kaos GL ortaklığıyla yürütülen Gökkuşağı Projesi’nin ilk etkinliği bugün Ekin Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Sağlık Bakanlığı ve Kaos GL ortaklığıyla yürütülen Gökkuşağı Projesi’nin ilk etkinliği bugün Ekin Sanat Merkezi’nde yapılacak. Melek Göregenli, Tuğrul Erbaydar, Ali Erol ve Umut Güner’in konuşmacı olacağı seminere cinsel sağlık alanında çalışan örgütler katılacak.

KAOS GL

Sağlık Bakanlığı’nın yürüttüğü HIV/AIDS Önleme ve Destek Projesi kapsamında sağlanan Gökkuşağı Projesi, erkek eşcinsellere yönelik bir proje. Nisan 2006’da başlayan projenin ilk etkinliği ise bugün Ekin Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Cinsel sağlık alanında çalışan örgütlere yönelik düzenlenecek olan seminer "Homofobi ve Ayrımcılık" başlığını taşıyor.

Seminere, Ege Üniversitesi’nden Sosyal Psikolog Prof. Dr. Melek Göregenli ‘Homofobi ve Ayrımcılık’, Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nden Doç. Dr. Tuğrul Erbaydar ‘HIV-AIDS'in Eşcinsellere Yönelik Homofobik Kullanımı’ başlıklı sunumlarıyla katılıyor. Kaos GL adına konuşacak olan Ali Erol ve Umut Güner ise Türkiyeli eşcinsellerin sorunlarına değinecekler.

Cinsel sağlık alanında çalışan kamu ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine yönelik gerçekleşecek olan seminer bugün saat 15:00’te Ekin Sanat Merkezi’nde izlenebilir.

Adres:

Ekin Sanat Merkezi, Menekşe-1 Sokak, No:8/E, Kızılay, Ankara


Kaos GL

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 29/12 06440 Kızılay-Ankara

Tel&Faks: 0 312. 230 03 58

E-posta: editor@kaosgl.com

URL: http://www.kaosgl.com



Etiketler: insan hakları, sağlık
İstihdam