04/01/2013 | Yazar: Cenk Erdem

‘Onlar’ ilk albümleri ‘Biz Hariç Herkes’ ile lansman gecelerini 16 Ocak Çarşamba akşamı Bronx Pi sahnesinde gerçekleştiriyor.

2012 Roxy Müzik Günleri’nde finale kalıp “En İyi Baterist” Ödülünü kucaklayan “Onlar”, ilk albümleri “Biz Hariç Herkes” ile lansman gecelerini Bronx Pi sahnesinde gerçekleştiriyor. Onlar, prodüktörlüğünü Cem Adrian ve Pamela Spence albümlerinin de prodüksiyonlarını gerçekleştiren Veyasin’in üstlendiği ilk albüm heyecanını Bronx Pi sahnesinde, 16 Ocak Çarşamba gecesi paylaşıyor olacak. Albüm kayıtlarında Ajda Pekkan’ın eski davulcusu Durul Gence’nin de yer aldığı Onlar, albümün ilk klibini “Dön Artık” şarkısına çekti.
“Onlar" - Bronx Pi Albüm Lansman
16 Ocak 2013 Saat: 22.00
 
Bronx Pi Sahnesi
Adres: İstiklal cad., Terkoz Sokak., No:8/1, Beyoğlu
 
“Onlar” Hakkında
“Onlar” ikilisinden Doğan Aşkıner albümdeki tüm şarkı sözlerine imza atarken; ikilinin diğer yıldızı Uğur Ersözlü de birbirinden özgün besteleri ve gitarıyla karşımıza çıkıyor. Elektronik, pop, rock ve hatta tango gibi farklı türleri buluşturan “Onlar” ve ilk albümleri “Biz Hariç Herkes”, We Play etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.
 
Kuruldukları ilk günden beri Ankara başta olmak üzere pek çok şehirde konserler vererek kendilerine henüz hiç albüm yayınlamadan bile büyük bir hayran kitlesi edinen Onlar (İlk adıyla Mono) nihayet ilk albümlerinin heyecanını yaşıyor. Doğan Aşkıner ve Uğur Ersözlü’den oluşan “Onlar”, doğu ve batı müziklerini ve elektronikten pop müziğe kadar farklı türlerle şarkılarını zenginleştirirken müzik tarzlarını alternatif rock olarak tanımlıyor. Grubun ilk albümleri “Biz Hariç Herkes” 11 yeni şarkıyla karşımıza çıkarken Hala isimli şarkının farklı bir versiyonuyla albümde toplam 12 şarkı bulunuyor.
 
Pamela Spence ve Cem Adrian’ın albümlerine prodüktör olarak imza atan Veyasin’in prodüktörlüğünü gerçekleştirdiği albümde ayrıca Veyasin’in vokallerde de eşlik ettiği ve sözlerini Doğan Aşkıner ile beraber yazdığı “Bıktım” adında sürpriz bir şarkı da yer alıyor. Veyasin “Bahane” isimli şarkının müziklerine de Uğur Ersözlü ile birlikte imza atmış. “Onlar sizsiniz! Onlar biziz! Onlar hepimiziz! Biz Hariç Herkes” sloganıyla yola çıkan grup; özgün şarkılarıyla dinleyen herkesin farklı farklı duygularına tercüman olmayı başarıyor.
 
Artık kendi şarkılarını sadece mekânlarda eğlendiren amatör bir grup olmaktan çıkan “Onlar” ve ilk stüdyo albümleri “Biz Hariç Herkes”, We Play etiketiyle müzik vitrinlerinde.  

Etiketler: kültür sanat
İstihdam