21/11/2006 | Yazar: Kaos GL

Türkiye'nin en önemli çağdaş ve modern sanat fuarı sayılan Contemporary İstanbul, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda başladı. Fuarda Taner Ceylan’ın son resmi ‘Yeni Dünya’ da sergileniyor.

‘Yeni Dünya’ Contemporary İstanbul’da Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı Türkiye'nin en önemli çağdaş ve modern sanat fuarı sayılan Contemporary İstanbul, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda başladı. Fuarda Taner Ceylan’ın son resmi ‘Yeni Dünya’ da sergileniyor.

KAOS GL

"Contemporary İstanbul", bu yıl 20–24 Aralık 2006 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yer alacak olan Contemporary İstanbul Türkiye'nin en önemli çağdaş ve modern sanat fuarı sayılıyor.

Bu seneki fuara, tüm dünyadan gelen 60'ın üzerinde galeri, 300'ü aşkın sanatçının resim, heykel, fotoğraf, video ve dijital sanat eserleriyle katılıyor.


*Taner Ceylan'ın ''Sıkıntı ve Gökkuşağı'' adlı tablosu

Fuarın sanatçılarından biri de Taner Ceylan. Erkek cinselliğini çekinmeden tablolarına taşıyan Ceylan’ın son resmi ‘Yeni Dünya’ Galerist’in standında sergileniyor.

Dünyanın önemli sanat merkezlerinden ve ülkemizden bu etkinliğe katılacak olan yüzlerce sanat eleştirmeni, küratör, basın mensubu ile on binlerce sanat tutkunu ve koleksiyoncuya ev sahipliği yapacak olan Contemporary İstanbul'da bu yıl özellikle 20. ve 21. yüzyılın çağdaş ustalarının eserlerinin yanı sıra güncel sanatın yeni dehalarının eserlerine de geniş yer verilecek.

Adres: İstanbul Modern Müze alanı 5 no’lu Antrepo Salıpazarı Karaköy

Haberle ilgili web sitesi:

www.contemporaryistanbul.com

Etiketler: kültür sanat
İstihdam