19/03/2019 | Yazar: Kaos GL

Boysan’ın Evi’nde bu hafta sonu, “Lunadigas veya Çocuksuz Kadınlara Dair” filmi gösterilecek: “Bir isme sahip olmak, var olmak demek.”

“Lunadigas veya Çocuksuz Kadınlara Dair” gösterimi Boysan’ın Evi’nde Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Boysan’ın Evi’nde bu hafta sonu, “Lunadigas veya Çocuksuz Kadınlara Dair” filmi gösterilecek: “Bir isme sahip olmak, var olmak demek.”

Geçirdiği trafik kazası sonunda 2015 eylül ayında hayatını kaybeden LGBTİ aktivisti ve Şişli Belediye Başkanı Danışmanı Boysan Yakar’ın Elmadağ’daki evi homofobi ve transfobi karşıtı etkinliklere mekan olmaya devam ediyor.

LGBTİ+ örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarının etkinlikleri için kullandığı Boysan’ın Evi’nde bu hafta sonu Pazar günü (23 Mart) 17:00 – 19:00 saatleri arasında, Pembe Hayat KuirFest filmlerinden “Lunadigas veya Çocuksuz Kadınlara Dair” filmi gösterilecek.

Nicoletta Nesler ve Marilisa Piga’nın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin adı, çocuksuz kadınların kendilerini tanımlamak için kullandığı “Lunadigas” kelimesinden geliyor. Farklı geçmiş ve deneyimlerden kadınların bir araya gelerek hikâyelerini anlattıkları filmin gösterimi hakkında ayrıntılı bilgi ve sorularınız için Boysan’ın Evi Facebook sayfasına buradan göz atabilirsiniz.

Boysan’ın Evi adres: Cumhuriyet Caddesi, Üftade Sokak, Latif Apartmanı, No: 10, D:3, Elmadağ / Şişli


Etiketler: kültür sanat
İstihdam