02/12/2013 | Yazar: Ömer Akpınar

Prisoners filminin oyuncusu Maria Bello, Cuma günü New York Times’ta yayınlanan yazısında 12 yaşındaki oğlu Jackson’a açılmasını anlattı.

Maria Bello Oğluna Bir Kadını Sevdiğini Söyledi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Prisoners filminin oyuncusu Maria Bello, Cuma günü New York Times’ta yayınlanan yazısında 12 yaşındaki oğlu Jackson’a açılmasını anlattı.
 
“Coming Out as a Modern Family” (Modern Bir Aile Olarak Açılmak) başlıklı yazısında Bello, oğluna bir kadına aşık olduğunu nasıl söylediğini açıkladı. 

“Bana Anlatmadığın Şeyler Var mı, Anne?”
Bir gün oğlunun kendisine anlatmadığı herhangi bir şey olup olmadığını sorması üzerine konunun aşka gelmesini Bello şu sözlerle ifade ediyor:
 
“Haklıydı, biriyle romantik bir ilişki içindeydim ve ona anlatmamıştım. En yakın arkadaşım olan bir kadınla birlikteydim; aslında, oğlumun vaftiz annesi gibi olan biriyle.”  
 
Bello, bahçesinde eski fotoğraflara bakarken Clare’e olan hislerini fark etmesini şöyle anlatıyor:  
 
“Hızlı bir çekim duyduk ama bunun romantik ya da cinsel bir şey olduğunu sanmıyorum. Tanıdığım en güzel, çekici, mükemmel ve komik insanlardan biriydi ama bahçemde ruhumda gezintiye çıktığım o ana kadar birbirimizi belki de romantik anlamda sevebileceğimizi düşünmemiştim.”
 
Hislerini Clare’e açmasıyla ikili “ilişkilerinin ne olacağını anlamaya çalıştıkları uzun, sancılı ve harika bir sürece” girdiler.  
 
“Anneciğim, Aşk Aşktır”
TV yapımcısı Dan McDermott’tan olan oğlu Jackson’a ilişkisini anlatmaktan çekinen Bello, oğlunun tepkisini şu sözlerle aktarıyor:
 
“Sonsuzluk gibi gelen bir süre bana baktı ve yüzüne kocaman ve sıcacık bir gülümseme geldi. Yaşadığı yılların bilgeliğiyle ‘Anneciğim, ne olursan ol, aşk aşktır’ dedi.”  
 
Ünlü oyuncu yazısını şu sözlerle bitiriyor: “Sonuçta, belki de modern aile sadece daha dürüst bir ailedir.” 

Etiketler: insan hakları, aile
nefret