26/09/2019 | Yazar: Kaos GL

Matmazel Coco ile Arka Taraf programının teaser’ı yayınlandı.

Matmazel Coco ile Arka Taraf çok yakında Youtube’ta! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Fotoğraf: EPA/EFE haber ajansından foto muhabir Sedat Suna

“Doğal güzellik” denilince akla ilk gelen isimlerden Matmazel Coco artık Youtube’ta. Ödüllü oyuncu Seyhan Arman’ın canlandırdığı drag queen Matmazel Coco, Youtube’ta Arka Taraf isimli bir programa hazırlanıyor.

“Biraz star, biraz hadsiz, biraz kendini beğenmiş, biraz lafını esirgemeyen tavrı ile güldürmeyi seven komedyen” Matmazel Coco, Youtube kanalının teaser’ında şöyle diyor:

“Programın adı Matmazel Coco ile Arka Taraf ve bütün açılışları ‘arka tarafıma hoşgeldiniz’ diyerek yapacağım. Çok güzel şeyler olacak programda. Neler olacak aslında biz de çok bilmiyoruz. Yönetmen bilmiyor, yapımcı bilmiyor, ben bilmiyorum. Koyverip gideceğiz.”

Matmazel Coco kimdir?

Kendi ifadeleriyle Matmazel Coco:

“Kendini tekrar eden partilerden sıkıldınız mı? Ayy ben de çok sıkıldım ama artık Matmazel Coco var! Matmazelliğimin altını özellikle çiziyorum! Çünkü, taze bir gonca gül gibiyim. 60 cm belim, kaşık kadar suratım, dillere destan doğal güzelliğim, hanımefendiliğim, mütevazılığım ve el değmemişliğimle bütün eventlerinizde sizlerleyim… İster kendi partinizde, şirket yemeğinizde, kınanızda, düğününüzde, doğum gününüzde yani tüm eğlencelerinizde isterseniz sevdiklerinizin eğlencelerine beni çağırabilirsiniz. Seve seve gelirim şekerim.

“Moulin Rouge'dan Cabaret'ye; Perhaps'den Ankara’nın Bağları'na; fasıldan halaya, bulaştınız belaya… Eğlendirmeden bırakmam valla.” 


Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: medya, kültür sanat
İstihdam