12/06/2020 | Yazar: Kaos GL

LGBTİ+’lar, Kaos GL LGBTİ+ Medya Okulu 2020 programı kapsamında nefret söylemlerinin yarattığı etkiyi ve başa çıkma yollarını konuşmak üzere Psikiyatr Ender Cesur ile buluşacak.

Medya Okulu: Sosyal Medyada Nefretin Ardından Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL pandemi sebebiyle LGBTİ+ Medya Okulu’na online devam ediyor. 9 Şubat ve 19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen Medya Okulu, tematik alanlardaki eğitimlerle sürüyor.  

Medya Okulu online tematik eğitimlerinin ilki Merve Diltemiz ile “Kampanya nasıl örgütlenir: TT öncesi” başlığıyla, ikincisi ise Özgür Mehmet Kütküt “Nasıl TT olunur” sorusundan hareketle gerçekleşmişti.

Online tematik eğitimlerin üçüncüsünde LGBTİ+’lar haber almak için kullanılan sosyal medya platformlarında karşılaştıkları nefret söylemleri ile başa çıkma yollarını konuşmak üzere Psikiyatr Ender Cesur ile buluşacak. Buluşma 16 Haziran Salı günü 18:00 - 20:00 saatlerinde gerçekleşecek.

Nasıl katılabiliriz?

Zoom’da gerçekleşecek eğitimlere başvuru yapmak için, 16 Haziran Pazartesi günü saat 17:00'ye dek web@kaosgl.org’a “Medya Okulu 2020 – 3” başlığıyla mail atmanız yeterli.


Etiketler: insan hakları, medya, sağlık
İstihdam